Καρέ-καρέ η καταδίωξη στο Κερατσίνι: Ανθρωποκυνηγητό για να εντοπιστεί ο 27χρονος

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες σε κατοικίες συγγενών και τουλάχιστον δύο φίλων του, καθώς και σε στενά πρόσωπα του κύκλου του
Eurokinissi

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των αστυνομικών για να εντοπιστούν τα δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή και έριξαν τσάντα με χειροβομβίδες στο Κερατσίνι.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, οι αστυνομικοί αναζητούν τον 27χρονο συνεπιβάτη, του οποίου η ταυτότητα εντοπίστηκε μέσα στην τσάντα. Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες σε κατοικίες συγγενών και τουλάχιστον δύο φίλων του, καθώς και σε στενά πρόσωπα του κύκλου του.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έχουν εντοπίσει μια μοτοσικλέτα με δύο ύποπτους επιβάτες. Αφού τους κάνουν σήμα να σταματήσουν και εκείνοι αναπτύσσουν ταχύτητα, ξεκινά η καταδίωξη στα στενά του Κερατσινίου.

Βίντεο από την καταδίωξη στο Κερατσίνι

Βίντεο ντοκουμέντο από τη καταδίωξη έφερε στο «φως» το Mega. Σε αυτό οι αστυνομικοί φαίνονται να καταδιώκουν με τις μηχανές τους την άλλη μηχανή, με ανοιχτές τις σειρήνες, ενώ κλείνουν τους δρόμους για να εγκλωβίσουν τους υπόπτους, ο ένας εκ των οποίων έχει στην τσάντα του το σακίδιο με τις τέσσερις χειροβομβίδες που βρήκαν οι αστυνομικοί.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, η μηχανή των δύο δραστών μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, σε ώρα που υπήρχε αρκετός κόσμος.