Κερατσίνι: Άφαντοι οι δράστες με την τσάντα «οπλοστάσιο» - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Η ΕΛΑΣ έχει στα «χέρια» της ένα βίντεο ντοκουμέντο και την ταυτότητα του ενός εκ των δραστών της καταδίωξης στο Κερατσίνι
Eurokinissi

Τους αναβάτες της μηχανής στο Κερατσίνι που εγκατέλειψαν στο οδόστρωμα την τσάντα «οπλοστάσιο» με τις τέσσερις χειροβομβίδες, το ένα περίστροφο με πέντε φυσίγγια και το γκλοπ, συνεχίζουν να αναζητούν οι αστυνομικές Αρχές.

Η ΕΛΑΣ έχει στα «χέρια» της ένα βίντεο ντοκουμέντο και την ταυτότητα του ενός εκ των δραστών της καταδίωξης στο Κερατσίνι και φαίνεται πως έχει καταλήξει σε μερικά συμπεράσματα ως προς τον ρόλο των δύο αναβατών της μοτοσικλέτας.

Σύμφωνα με το Mega, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως η συγκεκριμένη μεταφορά του υλικού στο Κερατσίνι δεν έγινε γιατί ήθελαν να «χτυπήσουν», γιατί είχαν κάποιο στόχο, αλλά θεωρούν πως έπαιξαν τον ρόλο του μεσάζοντα, είτε για να κρύψουν τις χειροβομβίδες σε κάποιο σπίτι είτε για να το δώσουν σε κάποιο άλλο πρόσωπο.

Βίντεο ντοκουμέντο της καταδίωξης στο Κερατσίνι

Νέο βίντεο από κάμερα καταγράφει μέρος της καταδίωξης από την ΕΛΑΣ, των δραστών που άφησε την τσάντα «οπλοστάσιο» στο Κερατσίνι, λίγο πριν πετάξει το επικίνδυνο «πακέτο».

Όπως μεταδίδει το Star, το βίντεο καταγράφει τη στιγμή που η ομάδα ΔΙΑΣ καταδιώκει τους δράστες, στη συμβολή των οδών όπου πέταξαν το «εκρηκτικό» τσαντάκι που περιείχε μέχρι και χειροβομβίδες.

Μάλιστα, κοντά στο σημείο διαφυγής, βρέθηκε η ταυτότητα ενός εκ των δραστών και πρόκειται για έναν 27χρονο ο οποίος είχε απασχολήσει παλαιότερα τις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία και για πρόκληση σωματικών βλαβών.