Θεσσαλονίκη: Έστησαν καρτέρι σε 17χρονο σε προαύλιο σχολείου - Τον χτύπησαν και τον λήστεψαν

Οι φερόμενοι ως δράστες κατηγόρησαν τον 17χρονο ότι είχε πάρει από τον έναν αντικείμενα αξίας 5.000 ευρώ και απαίτησαν να τους τα επιστρέψει

Καρτέρι έστησαν σε έναν 17χρονο δύο άτομα τις μεσημβρινές ώρες χθες σε προαύλιο χώρο λυκείου στην ανατολική Θεσσαλονίκη, τον λήστεψαν και τον χτύπησαν.

Όπως αναφέρει το voria.gr, σύμφωνα με την καταγγελία, όλα ξεκίνησαν όταν ένας 17χρονος δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν μαθητή για να συναντηθεί μαζί του στο προαύλιο λυκείου στην Τούμπα. Ο μαθητής πήγε στο σημείο συνάντησης με έναν φίλο του και κατηγόρησε τον 17χρονο ότι του έκλεψε αντικείμενα αξίας 5.000 ευρώ, ενώ απαίτησε από αυτόν να τα επιστρέψει.

Ωστόσο, ο 17χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες και τότε ο μαθητής μαζί με τον φίλο του επιτέθηκαν στον 17χρονο χτυπώντας τον ενώ του έκλεψαν και το κινητό, λέγοντάς του πως θα του επιστρέψουν όταν τους δώσει τα… χρωστούμενα. Ο 17χρονος όταν επέστρεψε στο σπίτι είπε στη μητέρα του τι συνέβη και τις βραδινές ώρες της Δευτέρας μετέβησαν μαζί στο ΤΑ Τούμπας-Τριανδρίας και το κατήγγειλαν στις αρχές.

Οι Αρχές σχημάτισαν δικογραφία για την υπόθεση σε βάρος των δύο δραστών για ληστεία, σωματική βλάβη, εκβίαση και παράνομη βία, οι οποίοι αναζητούνται για να συλληφθούν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.