Θεσσαλονίκη: Πώς έγινε το αιματηρό επεισόδιο στην Πυλαία – Πυροβόλησε 3 φορές ο δράστης

Σκηνές Φαρ-Ουέστ στην Πυλαία

Θεσσαλονίκη: Πώς έγινε το αιματηρό επεισόδιο στην Πυλαία – Πυροβόλησε 3 φορές ο δράστης
1'

Με τραύματα σε στήθος και χέρι μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο ο 25χρονος που δέχθηκε πυροβολισμό τα ξημερώματα στην περιοχή της Πυλαίας, στη Θεσσαλονίκη. Τουλάχιστον τρεις φορές πυροβόλησε ο δράστης, ο οποίος αναζητείται από την Αστυνομία.

Η αιματηρή επίθεση σε βάρος του 25χρονου έγινε τα ξημερώματα έναντι των κοιμητηρίων της Πυλαίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο 25χρονος καθόταν στον εξωτερικό χώρο καταστήματος μαζί με τον ιδιοκτήτη αυτού, όταν και δέχθηκε τον πυροβολισμό από άγνωστο μέχρι στιγμής άτομο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης χρησιμοποίησε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στο σημείο ως “κάλυψη” προκειμένου να ανοίξει πυρ. Στο σημείο οι αστυνομικοί εντόπισαν και περισυνέλεξαν τρεις κάλυκες των 9 χιλιοστών.

Πληροφορίες του thestival.gr αναφέρουν πως μία σφαίρα πέτυχε τον 25χρονο αριστερά στο στήθος, προκαλώντας του διαμπερές τραύμα με τη σφαίρα τελικά να σφηνώνεται στο χέρι του.

Ο 25χρονος διεκομίσθη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου και νοσηλεύεται. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή