Πάρος: Γιος ανώτατου αξιωματικού της ΕΛΑΣ εμπλέκεται για παράνομη μεταφορά τουριστών

Ο γιος του ανώτατου αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας εμπλέκεται στην Παροικιά της Πάρου, κατά τη διάρκεια ελέγχου.

Πάρος: Γιος ανώτατου αξιωματικού της ΕΛΑΣ εμπλέκεται για παράνομη μεταφορά τουριστών
EUROKINISSI.
1'

Οι αρχές εξάρθρωσαν κύκλωμα παράνομης μεταφοράς τουριστών που δρούσε στην Πάρο. Ανάμεσα στους δράστες είναι και γιος ανώτατου αξιωματικού της αστυνομίας, σύμφωνα με πληροφορίες του STAR.

Στο αυτοκίνητο που ανήκει η εταιρεία, για την έλλειψη εγγράφων υπάρχει η κατηγορία της υποκλοπής μεταφορικού έργου. Το ποσό της κλήσης που κόπηκε, ανέρχεται στα 6.800 ευρώ.

Ο άνδρας δεν συνελήφθη, αλλά του επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο.

Σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρονται τα εξής:

«Η είδηση που μεταδόθηκε σήμερα από τηλεοπτικό σταθμό, σχετικά με σύλληψη συγγενικού προσώπου Ανώτατου Αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας στην Πάρο, στο πλαίσιο ελέγχων της Τροχαίας για επαγγελματίες που ασχολούνται με τη μεταφορά τουριστών με βαν, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων πραγματοποίησαν έλεγχο στον συγκεκριμένο εργαζόμενο και διαπιστώθηκε παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, η οποία επισύρει χρηματικό πρόστιμο. Οι υπηρετούντες στην Ελληνική Αστυνομία εκτελούν τα καθήκοντά τους αμερόληπτα και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, και ως εκ τούτου επιβλήθηκε το ανάλογο διοικητικό πρόστιμο, όπως ορίζεται από τον Κ.Ο.Κ..

Επιπλέον, επισημαίνεται ότι ο παραβάτης δεν ανήκει στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, οπότε δεν προκύπτουν λόγοι πειθαρχικής διερεύνησης του περιστατικού».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή