Φόβος και τρόμος η μαφία των Ρομά στο Αίγιο - Έστειλαν καταστηματάρχη στο νοσοκομείο

Το κατάστημα παραμένει κλειστό μετά την επίθεση της συμμορίας, με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης

Φόβος και τρόμος η μαφία των Ρομά στο Αίγιο - Έστειλαν καταστηματάρχη στο νοσοκομείο
1'

Μετά την καταγγελία που ανέδειξε το MEGA για την επίθεση που δέχτηκε 27χρονος άνδρας από συμμορία Ρομά στο Αίγιο, τα στόματα αρχίζουν να ανοίγουν για όσα συμβαίνουν στην περιοχή.

Στο MEGA μίλησε αποκλειστικά ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, στο οποίο η μπήκε η συμμορία και προκάλεσε πανικό. Μάλιστα, όπως είπε ο ίδιος ο καταστηματάρχης, έχει υπάρξει θύμα τους, καθώς τον περασμένο Δεκέμβριο δέχτηκε επίθεση, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

«Δεν είχα καθόλου προηγούμενα μαζί τους. Όταν είχα ανοίξει στην αρχή το κατάστημα κι έρχονταν να παίξουν, έκαναν ζημιές, φασαρίες, δεν πλήρωναν. Στη συνέχεια άρχισα να ζητάω ταυτότητα απ’ όλους για να προστατέψω και την περιουσία μου. Τελικά πήγα στο νοσοκομείο με σπασμένο ζυγωματικό κι έχω βάλει λάμες στο πρόσωπό μου».

Το κατάστημα παραμένει κλειστό μετά την επίθεση της συμμορίας, με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης να αναφέρει πως είναι το δεύτερο περιστατικό που συμβαίνει τους τελευταίους μήνες.

Χθες, Πέμπτη, ήταν το δικαστήριο για την επίθεση στον 27χρονο και όπως καταγγέλλεται, έξω από τα δικαστήρια Αιγίου είχαν συγκεντρωθεί πάνω από 50 Ρομά, οι οποίοι επιτέθηκαν στους αστυνομικούς.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή