Ο «Τόνυ», το... πουλέν του μαφιόζου και οι δύο εισπράκτορες - Επιχειρήσεις σε Ηλιούπολη και Αττική

Όλα ξεκίνησαν αρχές Αυγούστου όταν έφτασε στ' αυτιά τους πληροφορία για ομάδα μπράβων που βρισκόταν στο νησί ...σεζόν και πουλούσε προστασία σε επιχειρήσεις

"Λαβράκι" με...πρωταγωνιστές παλιούς γνώριμους της αστυνομίας έβγαλαν οι άνδρες του τμήματος Εκβιαστών στη Μύκονο μετά από κινηματογραφική επιχείρηση στην Άνω Μερά.

Όλα ξεκίνησαν αρχές Αυγούστου όταν έφτασε στ' αυτιά τους πληροφορία για ομάδα μπράβων που βρισκόταν στο νησί ...σεζόν και πουλούσε προστασία σε επιχειρήσεις.

Όπως αποδείχθηκε αρχηγός της ομάδας ήταν ο ..."Τόνυ". Έχει κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και συγκεκριμένα δεν είχε διστάσει να πυροβολήσει εναντίον αστυνομικού .Και ο ίδιος όμως έχει δεχθεί σφαίρες μετά από συμπλοκή σε φούρνο στα Νότια Προάστια πριν 2 χρόνια .

"Δεξί του Χέρι" ο ....Βέλγος , γνώριμος στους κύκλους της νύχτας αλλά και σε πρόσωπα εντός των φυλακών της χώρας. Στο παρελθόν φαίνεται να ανήκε σε συγκεκριμένη ομάδα που πουλούσε προστασία στη νύχτα. Είναι σεσημασμένος και έχει κατηγορηθεί μεταξύ άλλων και για μαστροπεία .

Στην εγκληματική οργάνωση συμμετείχαν και δυο ακόμη πρόσωπα , δυο άνδρες οι οποίοι είχαν το ρόλο του εισπράκτορα.

Η οργάνωση δρούσε από το Νοέμβριο και έχει προκύψει η προστασία επιχειρήσεων τόσο σε Μύκονο όσο και σε Νότια Προάστια. Μεταξύ άλλων ζητούσαν χρήματα απο κρεπερί αλλά και από κρεοπωλεία .

Συγκεκριμένα με το πρόσχημα της παροχής «προστασίας», απαίτησαν από κρεπερί στη Μύκοο το χρηματικό ποσό των 2500 ευρώ συνολικά για την καλοκαιρινή περίοδο ενώ απο ταβέρνα στο νησί είχαν ζητήσει συνολικά 6.000 ευρώ και είχαν ήδη εισπράξει τις 4.500 ευρώ.

Ο τιμοκατάλογος για την Αθήνα φαίνεται πως είχε....εκπτώσεις .Απο εστιατόριο στη Γλυφάδα είχαν καταφέρει να αρπάξουν το ποσό των 200 ευρώ όπως και απο κρεοπωλείο στη Λεωφόρο Καραμανλή.

Οι κατηγορούμενοι συνελήφθησαν μετά απο κινηματογραφικές επιχειρήσεις σε Ηλιουπολη και Ανω Μερά Μυκόνου.