Ντοκουμέντα από τη συμμορία του κέντρου: Έκαναν τους... Spiderman

Οι διαρρήκτες προσπαθώντας να διαφύγουν από διαμέρισμα εγκλωβίστηκαν στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας με τον έναν να τραυματίζεται 

Ντοκουμέντα από τη συμμορία του κέντρου: Έκαναν τους... Spiderman
1'

Το τέλος για την αδίστακτη συμμορία της Κυψέλης που έδενε τα θύματά της και προσποιούνταν τους αστυνομικούς, γράφτηκε το πρωί της Παρασκευής μετά απο μια... επεισοδιακή διάρρηξη στην Κυψέλη.

Το πρωί της Παρασκευής εισέβαλλαν σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου πολυκατοικίας επι της οδού Παρασκευά στην Κυψέλη, κατά την οποία αφαιρέθηκαν ρολόγια χειρός.

Η ιδιοκτήτρια αντιλήφθηκε τους δράστες μέσω κάμερας ασφαλείας που υπάρχει εγκατεστημένη εντός του διαμερίσματός της και κάλεσε την Άμεση Δράση.

Αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο, εντόπισαν τους δράστες οι οποίοι στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, κατεβαίνοντας από μπαλκόνι σε μπαλκόνι και κάνοντας τους... spiderman, εγκλωβίστηκαν στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας, με τον έναν να τραυματίζεται καθώς έπεσε από ύψος.

​Στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας και κοντά στους υπόλοιπους δυο διαρρήκτες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, καθώς και πλήθος κοσμημάτων.

​Ο διαρρήκτης παρελήφθη από σταθμό ΕΚΑΒ και οδηγήθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθήνας Γ. Γεννηματάς όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος με κάταγμα στην σπονδυλική του στήλη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή