Προφυλακίστηκαν ο αρχηγός και ο υπαρχηγός των εκβιαστών της Μυκόνου – Αποκαλυπτικοί διάλογοι

Το Νewsbomb.gr φέρνει στο φως αποκαλυπτικούς διαλόγους που σκιαγραφούν τη δράση των «μπράβων»

Προφυλακίστηκαν ο αρχηγός και ο υπαρχηγός των εκβιαστών της Μυκόνου – Αποκαλυπτικοί διάλογοι
2'

Το δρόμο για τις φυλακές θα πάρουν ο αρχηγός και ο υπαρχηγός των εκβιαστών της Μυκόνου που απαιτούσαν προστασία ακόμα και από κρεοπωλεία, ενώ οι εισπράκτορες της εγκληματικής οργάνωσης αφέθηκαν ελεύθεροι με τους όρους να δίνουν παρών, 3.000 ευρώ εγγύηση και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Το Νewsbomb.gr φέρνει στο φως αποκαλυπτικούς διαλόγους που σκιαγραφούν τη δράση των «μπράβων». Ιδιοκτήτρια επιχείρησης στην Άνω Μερά που εκβιάζουν οι μπράβοι συνομιλεί με υπάλληλο άλλης επιχείρησης του νησιού που πουλά προστασία η συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση.

-Εμένα έρχονται κάθε μήνα.

-Έρχονται εδώ και τα παίρνουνε;

-Ναι ρε, εν ψυχρώ. Μέσα μπαίνουνε στο μαγαζί και ανοίγουν το ταμείο… μου λέει «φέρε».

-Ήθελα να ρωτήσω και τον Χρήστο, άμα έρθει ο Χρήστος θα του πω, μήπως τους είδε ξανά αυτούς; Ντάξει, εμένα μου έρχονται κάθε μήνα, μου παίρνουν το φακελάκι και φεύγουν.

-Μεγάλο ποσό αν επιτρέπεται;

-Εμάς μας είπανε πέντε χιλιάρικα.

-Το μήνα;

-Τη σεζόν ρε. είναι και αμαρτία από το Θεό να τα δίνω γιατί να τα δίνω ..

-Γιατί να τα δίνεις; ναι ναι, εννοείται και χίλια και πεντακόσια γιατί να τα δίνεις;

Σε άλλο σημείο της επικοινωνίας τους τα θύματα των μπράβων εμφανίζονται απογοητευμένοι αλλά και φοβισμένοι με την κατάσταση.

-Δεν έρχονται, δύο έρχονται. Μία ένας, μία δύο. Την τελευταία φορά ήρθανε δύο. Αλλά εντάξει, χέζεσαι, άμα δεν είσαι συνεπής, δε ξέρεις τι περιμένεις, τί να λέμε.

-Νταβατζιλίκι ε; τα κωλόπαιδα

-Εύκολο χρήμα, ενώ εμείς που δουλεύουμε… Εντωμεταξύ, που βγαίνουμε στη Χώρα και αυτά, δεν τους έχω δει, να δεις μια φάτσα να πεις «Α, κάτι μου θυμίζει αυτός» και προχθές δεν ήταν αυτοί που έρχονται και μου παίρνουν τα λεφτά. Είδα σκατόφατσα.

-Ρε συ, όλο το νησί μες τους μπράβους είναι και στους σεκιουριτάδες, ασφάλειες. Καλά, τώρα το βάλαμε το αγγούρι στον......μας φιλαράκι… θα το δίνουμε.

-Και ‘γω στη θέση σου θα τα έδινα επί τόπου μαζεμένα άιντε, πάρτε τα μην ξανάρθετε. Να μην τους έχεις εδώ και να τους βλέπεις κιόλας, δώσ’ τα μία και καλή να μην ξανάρθουνε.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή