Αχαρνών: Είχε κριθεί απαραίτητη η νοσηλεία του 30χρονου - Άγνωστο γιατί δεν νοσηλεύτηκε

Πατέρας δύο νεκρών παιδιών ο 30χρονος Παλαιστίνιος που απείλησε να αυτοκτονήσει στην οδό Αχαρνών
Newsbomb.gr

Ο 30χρονος Παλαιστίνιος που ανέβηκε σε κατάσταση αμόκ σε μπαλκόνι στην οδό Αχαρνών και απειλούσε πως θα πηδήξει αλλά και πως θα ανατινάξει τους πάντες με μία φιάλη υγραερίου, είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν στο ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί.

Ο Παλαιστίνιος στο παρελθόν είχε επιχειρήσει ξανά να πηδήξει από το μπαλκόνι, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός STAR. Ο 30χρονος, ο οποίος στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί, είχε απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις Αρχές έχοντας στο ενεργητικό του παρόμοια περιστατικά. Απορίας άξιο όμως, είναι το γιατί ο 30χρονος αφέθηκε ελεύθερος από το ψυχιατρικό νοσοκομείου στο Δαφνί.

Υπενθυμίζεται πως δυνάμεις των ΕΚΑΜ μπήκαν στο διαμέρισμα και συνέλαβαν τον Σύρο βάζοντας τέλος στο θρίλερ που είχε ξεκινήσει από το πρωί.

Φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ»

Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου στο Newsbomb.gr, πριν ο 30χρονος ταμπουρωθεί στο διαμέρισμά του φώναζε στα αραβικά «Ο Θεός είναι μεγάλος» δηλαδή «Αλλάχ Άκμπαρ».

Να σημειωθεί πως ο «πρωταγωνιστής» του τρομακτικού σκηνικού, με καταγωγή από τη Συρία, έχασε τα δύο του παιδιά και κατέφυγε στα ναρκωτικά και την απόπειρα αυτοκτονίας. Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, κρατούσε στα χέρια του μαχαίρια και φιάλη προπανίου και φώναζε στα συριακά: «Θα σας ανατινάξω όλους».

Φίλος του που βρίσκεται στο σημείο ανέφερε στο Newsbomb.gr πως βρίσκεται υπό την επήρεια ναρκωτικών αλλά και πως έχει ξαναεπιχειρήσει να αυτοκτονήσει.

Σχετικές ειδήσεις