Νέα Σμύρνη: Στην Ασφάλεια η αδερφή του 46χρονου που βρέθηκε νεκρός με μαχαιριές

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με τον 46χρονο που βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Στην Ασφάλεια οδηγήθηκε η αδερφή του 46χρονου άνδρα ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr η γυναίκα, έχει οδηγηθεί στην Ασφάλεια ώστε να δώσει εξηγήσεις καθώς ήταν ο άνθρωπος που εντόπισε τον 46χρονο άνδρα νεκρό στον καναπέ του σπιτιού.

Να σημειωθεί πως τα δυο αδέρφια έμεναν μαζί ενώ δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης της κατοικίας.

Ο ιατροδικαστής βρίσκεται στο σημείο αυτήν την ώρα , εξετάζοντας το άψυχο σώμα του 46χρονο προσπαθώντας να διαπιστώσει αν τα τραύματα είναι αποτέλεσμα επίθεσης.

«Το ασθενοφόρο πηγαινοερχόταν στο διαμέρισμα 3 μέρες»

Κάτοικος της περιοχής και γείτονας είπε αρχικά πως τα δύο παιδιά είχαν χάσει μερικά χρόνια πριν και τους δυο γονείς τους και ζούσαν πλέον μόνα τους στον σπίτι που έγινε και το τραγικό περιστατικό. Η μητέρα μάλιστα πέθανε πριν 7 χρόνια, ενώ ο πατέρας έφυγε από τη ζωή πριν 3 χρόνια.

Στη συνέχεια είπε: «Εγώ έβλεπα το ασθενοφόρο 3 μέρες, πρωί, μεσημέρι, απόγευμα να πηγαινοέρχεται εδώ. Έφευγε και ερχόταν». Ακόμη η ίδια πρόσθεσε πως και τα δυο παιδία ήταν ΑΜΕΑ.

Νέα Σμύρνη: «Ήταν πολύ αγαπητά παιδιά, είναι σοκαριστικό αυτό που συνέβη»

Νέα μαρτυρία βλέπει το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση στη Νέα Σμύρνη κατά την οποία ένας 46χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του. Μάλιστα, στην ασφάλεια οδηγήθηκε η αδελφή του.

Πιο συγκεκριμένα, μια γυναίκα που διαμένει στην περιοχή ανέφερε χαρακτηριστικά πως και οι δυό τους ήταν πολύ αγαπητά πρόσωπα και δεν είχαν δώσει ποτέ δικαίωμα για τίποτα.

«Όλοι εδώ στη γειτονιά τους ξέραμε. Ήταν πολύ αγαπητά παιδιά, δεν ενοχλούσαν ποτέ κανέναν, απλώς υπήρχαν κάποια προβλήματα νοητικής υστέρησης», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, σχολίασε πως «είναι σοκαριστικό το τι συνέβη».

Σχετικές ειδήσεις