Η αδερφή του ομολόγησε πως σκότωσε τον 46χρονο στη Νέα Σμύρνη: «Μου ζήτησε νερό, τσακωθήκαμε»

Τι είπε στους αστυνομικούς η 46χρονη 

Η αδερφή του ομολόγησε πως σκότωσε τον 46χρονο στη Νέα Σμύρνη: «Μου ζήτησε νερό, τσακωθήκαμε»
1'

Τη δολοφονία του αδερφού της ομολόγησε η 43χρονη στη Νέα Σμύρνη. Η 43χρονη, που δηλώνει αθλήτρια των Special Olympics, ομολόγησε στους αστυνομικούς πως σκότωσε έπειτα από έντονο καυγά τον αδερφό της, με ένα μαχαίρι που έπλυνε και έπειτα άφησε στον νεροχύτη της κουζίνας, όπου έμενε μαζί του μετά τον θάνατο των γονιών τους.

«Μου ζήτησε ένα ποτήρι νερό τσακωθηκαμε κ τον χτύπησα με το μαχαίρι. Μετά έπλυνα το μαχαίρι στο μπάνιο κ το έβαλα στον νεροχύτη», φέρεται να είπε, χωρίς ωστόσο στην συνέχεια να είναι εύκολη η περαιτέρω συνεννόηση με τους αστυνομικούς, καθώς η γυναίκα κλείνεται συνεχώς στον εαυτό της.

Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε ότι ο 46χρονος έφερε θανάσιμο τραύμα στην κοιλιακή χώρα. Ο 46χρονος είχε πρόσφατα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και είχε λάβει εξιτήριο μόλις την προηγούμενη ημέρα, έπειτα από νοσηλεία ημερών λόγω κυκλοφορικών προβλημάτων που προκλήθηκαν από διαβήτη.

Η 43χρονη αντιμετωπίζει νοητική υστέρηση. Μάλιστα, γειτόνισσά τους ανέφερε στις τηλεοπτικές κάμερες ότι τα δύο αδέρφια έμεναν μόνα τους από τότε που πέθαναν οι γονείς τους. «Αρχικά έφυγε ξαφνικά η μαμά και μετά ο μπαμπάς τους και μείναν μόνα τους. Κάπου κάπου ερχόταν μία θεία, τα έβλεπε, τα έπαιρνε στο χωριό και δεν λέγανε κουβέντα», είπε.

Η μητέρα τους πέθανε πριν 6-7 χρόνια και ο πατέρας πριν 4 χρόνια.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή