Νέα Σμύρνη: Ομολόγησε ότι τον χτύπησε αλλά δεν κατάλαβε ότι τον σκότωσε - Τι είπε στους αστυνομικούς

Οι αστυνομικοί, προσπαθώντας να καταλάβουν αν έχει συνείδηση των πράξεων της, συνέχισαν να τη ρωτούν τόσο για το φονικό μαχαίρι όσο και για τις κινήσεις της μετά, με εκείνη να τους απαντά με τρόπο τέτοιο που αμέσως αντιλήφθηκαν πως θεωρεί ότι ο αδερφός της δεν έχει πεθάνει
INTIME NEWS

Έπειτα από πολλές ωρες παραμονής της στο γραφείο της Ασφάλειας τελικά η αδερφή του άτυχου 46χρονου φέρεται να κατάφερε να βάλει σε μια σειρά τις σκέψεις της και να πει στους αστυνομικούς τι συνέβη στο διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη χωρίς ωστόσο να δείχνει πως έχει καταλάβει ότι ο αδερφός της είναι νεκρός.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς η 43χρονη: «Κάποια στιγμή μου ζήτησε νερό, ήθελε να πάω στην κουζίνα να του φέρω, τότε τσακωθήκαμε κι εγώ πήρα ένα μαχαίρι και τον χτύπησα».

Οι αστυνομικοί, προσπαθώντας να καταλάβουν αν έχει συνείδηση των πράξεων της, συνέχισαν να τη ρωτούν τόσο για το φονικό μαχαίρι όσο και για τις κινήσεις της μετά, με εκείνη να τους απαντά με τρόπο τέτοιο που αμέσως αντιλήφθηκαν πως θεωρεί ότι ο αδερφός της δεν έχει πεθάνει.

Αστυνομικοί: Πού είναι το μαχαίρι που τον χτύπησες;
Κατηγορούμενη: Το έπλυνα στο μπάνιο και το άφησα εκεί στο νεροχύτη

Ο εισαγγελέας έχει διατάξει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Ο άνδρας βρέθηκε με τραύματα στην κοιλιακή χώρα στον καναπέ του σπιτιού, όπου διέμενε μαζί με την αδερφή του, ενώ κηλίδες αίματος εντοπίστηκαν και σε άλλους χώρους προφανώς κατά την προσπάθεια της αδερφής να κινηθεί προς το μπάνιο για να το πλύνει.

Η οικογενειακή τραγωδία έχει συγκλονίσει τη γειτονιά στη Νέα Σμύρνη, οι κάτοικοι της οποίας ανέφεραν πως άκουγαν συχνά καυγάδες από το διαμέρισμα και πως τα δύο αδέρφια ζούσαν μονα τους πολλά χρόνια, καθώς οι γονείς τους είχαν φύγει από τη ζωή.

Σχετικές ειδήσεις