Ρέθυμνοι: Είχε στο σπίτι του σχεδόν μισό κιλό χασίς

Στα χέρια των αρχών ένας άντρας

Ρέθυμνοι: Είχε στο σπίτι του σχεδόν μισό κιλό χασίς
1'

Σε μια επιτυχημένη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 13ης Σεπτεμβρίου 2024, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου προχώρησαν στη σύλληψη αλλοδαπού άνδρα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο ειδικών δράσεων που έχει οργανώσει η Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνου για την αντιμετώπιση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών.

Κατάσχεση σημαντικής ποσότητας κάνναβης

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του συλληφθέντα, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν και κατάσχεσαν 477,6 γραμμάρια κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 205 ευρώ, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο που θεωρείται ότι χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά του. Η ποσότητα της κάνναβης και το χρηματικό ποσό ενισχύουν τις υποψίες ότι ο συλληφθείς εμπλέκεται σε διακίνηση ναρκωτικών.

Η έρευνα συνεχίζεται

Η προανάκριση για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη και διεξάγεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου. Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά για πιθανές συνεργασίες ή άλλες εμπλοκές του συλληφθέντα στο εμπόριο ναρκωτικών, καθώς προσπαθεί να εντοπίσει και άλλα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση.

Με πληροφορίες από cretapost.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή