Επίθεση με ρόπαλο σε μαθητές στο Παλαιό Φάληρο - Μαχαιρώματα έξω από σχολείο στην Πετρούπολη

Τα δύο ανήλικα παιδιά τραυματίστηκαν, το ένα στο κεφάλι και το άλλο στα χέρια και στο πρόσωπο, ενώ κατήγγειλαν το περιστατικό στην ΕΛ.ΑΣ. που αναζητά τους δράστες

«Ποιος είναι ο Γιώργος»; Αυτό ρώτησαν οι τρεις κουκουλοφόροι, οι οποίοι επιτέθηκαν το βράδυ και χτύπησαν δύο ανήλικους μαθητές σε προαύλιο Γυμνασίου στο Παλαιό Φάληρο.

Ήταν 20:20 όταν οι δύο μαθητές και φίλοι, ηλικίας 15 ετών, δέχτηκαν επίθεση με ρόπαλα από τρία άτομα που ήταν αποφασισμένα να χτυπήσουν.

Τα δύο ανήλικα παιδιά τραυματίστηκαν, το ένα στο κεφάλι και το άλλο στα χέρια και στο πρόσωπο, ενώ κατήγγειλαν το περιστατικό στην ΕΛ.ΑΣ. που αναζητά τους δράστες.

Μαχαιρώματα έξω από σχολείο στην Πετρούπολη

Σοκ προκαλεί η νέα επίθεση με μαχαίρι σε 13χρονο στην Πετρούπολη, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1. Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη, είναι η πρώτη φορά που στην περιοχή γίνεται επίθεση με μαχαίρι σε νεαρό παιδί.

«Δεν είχαμε τέτοια φαινόμενα με μαχαίρια στην περιοχή», λέει ο αυτόπτης μάρτυρας, για να προσθέσει: «Είχαμε επιθέσεις με κινητά, κλπ αλλά αυτά τα φαινόμενα είναι πολύ λυπηρά».

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, περίπου στις 23:00, στην περιοχή Αγία Τριάδα, κοντά σε σχολείο.

Η επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε τη στιγμή που ήδη έχει ξεσπάσει σάλος με τον άγριο ξυλοδαρμό ανηλίκων στην Πάτρα.

Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας για την επίθεση στον 13χρονο

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στον ΑΝΤ1 πως: «ήρθαν οι πιτσιρικάδες αφού έγινε το περιστατικό να πάρουν νερό και χαρτομάντιλα. Τους λέω ‘τι έγινε’ και τα μασάγανε, πως χτύπησε στο κάγκελο ένας φίλος τους αλλά τους ξέφυγε τι έγινε και πήρα την αστυνομία».

«Ήταν μια παρέα 12-13 χρονών. Έφτασε η αστυνομία και τους πιάσανε», σημείωσε. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον τραυματία, ενώ δεν έχουν γίνει περισσότερα γνωστά για την κατάστασή του.