Πετρούπολη: «Δίνουν ραντεβού κοντά στα σχολεία και παίζουν ξύλο», λέει μάρτυρας στο Newsbomb.gr

 Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι στην Πετρούπολη για επιθέσεις σε βάρος μαθητών 

Πετρούπολη: «Δίνουν ραντεβού κοντά στα σχολεία και παίζουν ξύλο», λέει μάρτυρας στο Newsbomb.gr
2'

Φωτορεπορτάζ: Χάρης Γκίκας

Σοκ προκαλεί η νέα επίθεση με μαχαίρι σε ανήλικους κοντά σε σχολείο στην Πετρούπολη. Σημειώνεται ότι οι δράστες με την απειλή μαχαριού προσέγγισαν τόσο τον 15χρονο όσο και τον 16χρονο και επιχείρησαν να αφαιρέσουν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα, στην οδό Ρόδου, μόλις λίγα μέτρα από σχολείο.

Το περιστατικό έγινε στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Τριάδας στην Πετρούπολη και κοντάστο 7ο Δημοτικό σχολείο.

Οι δύο ανήλικοι αντιστάθηκαν, με τους φερόμενους ως δράστες να τρέπονται σε φυγή. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως οι τρεις ανήλικοι εντοπίστηκαν λίγο αργότερα από αστυνομικούς, οι οποίοι και προχώρησαν στη σύλληψή τους. Την ίδια στιγμή συνελήφθη και η 43χρονη μητέρα ενός εκ των φερόμενων ως δραστών.

Ευτυχώς, από την επίθεση δεν σημειώθηκε τραυματισμός, ενώ για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση.

Όπως δήλωσε ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ στο Newsbomb.gr είναι συχνό φαινόμενο στην περιοχή της Αγίας Τριάδας Πετρούπολης γύρω από τα σχολεία να δίνουν ραντεβού ομάδες Ρομά με ανήλικους αφορμή να παίξουν ξύλο.

Δείτε εικόνες όπως τις κατέγραψε η κάμερα του Newsbomb.gr και ο φωτορεπόρτερ Χάρης Γκίκας:

Το χρονικό της επίθεσης

Εν τω μεταξύ, επιχειρηματίας που διατηρεί κατάστημα στην περιοχή ανέφερε στον ΑΝΤ1 πως ένας 13χρονος, φέρεται να τραυματίστηκε έπειτα από την επίθεση με μαχαίρι από παρέα ανηλίκων.

«Ήρθαν οι πιτσιρικάδες αφού έγινε το περιστατικό να πάρουν νερό και χαρτομάντιλα. Τους λέω “τι έγινε” και τα μασάγανε, πως χτύπησε στο κάγκελο ένας φίλος τους αλλά τους ξέφυγε τι έγινε και πήρα την αστυνομία», υποστήριξε.

Και άλλες επιθέσεις

Στο μεταξύ τα περιστατικά βίας ανηλίκων δεν έχουν τέλος και μόλις ξεκίνησε η σχολική χρονιά.

Επίθεση με ρόπαλο σημειώθηκε σε μαθητές στο Παλαιό Φάληρο, ενώ προ ημερών στην Πάτρα 12χρονος χτύπησε 14χρονο για τα μάτια μιας κοπέλας κι οι συμμαθητές τους τραβούσαν βίντεο τον καυγά.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή