Τραυμάτισαν τον 13χρονο με μαχαίρι στο πόδι - Καρέ-καρέ νέα αιματηρή επίθεση στην Πετρούπολη

Ένοπλη επίθεση στην Πετρούπολη σε βάρος μαθητή

Φωτορεπορτάζ: Χάρης Γκίκας

Συγκλονίζει η νέα επίθεση με μαχαίρι σε 13χρονο στην Πετρούπολη έξω από σχολείο. Το περιστατικό έγινε στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Τριάδας στην Πετρούπολη και κοντά στο 7ο Δημοτικό σχολείο.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον τραυματία, ενώ δεν έχουν γίνει περισσότερα γνωστά για την κατάστασή του.

Όπως ανέφερε νεαρός στην κάμερα του Newsbomb.gr οι φίλοι του 13χρονου πήγαν σε περίπτερο της γειτονίας προκειμένου να πάρουν νερό και χαρτομάντιλα.

«Ήμουν μαζί με την παρέα μου χθες εδώ και ακούγαμε που ζήτησαν από τον περιπτερά νερό και χαρτί. Μετά ήρθε η αστυνομία και έκανε την έρευνα της. Δεν ήρθε εδώ το παιδί που τραυματίστηκε, έμεινε έξω από το σχολείο που έγινε το συμβάν. Τραυματίστηκε στο πόδι και ήρθε το ΕΚΑΒ να τον παραλάβει», ανέφερε ο νεαρός.

«Δίνουν ραντεβού κοντά στα σχολεία και παίζουν ξύλο», λέει μάρτυρας στο Newsbomb.gr

Όπως δήλωσε ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ στο Newsbomb.gr είναι συχνό φαινόμενο στην περιοχή της Αγίας Τριάδας Πετρούπολης γύρω από τα σχολεία να δίνουν ραντεβού ομάδες Ρομά με ανήλικους αφορμή να παίξουν ξύλο.

Δείτε εικόνες όπως τις κατέγραψε η κάμερα του Newsbomb.gr και ο φωτορεπόρτερ Χάρης Γκίκας:

Υπενθυμίζεται ότι χθες απόπειρα ληστείας με την απειλή μαχαριού σε βάρος δύο ανηλίκων, ηλικίας 15 και 16 ετών, έγινε το βράδυ της Κυριακής κοντά σε σχολείο στην Πετρούπολη.

Ήταν περίπου 22:30 της Κυριακής, όταν τρεις ανήλικοι, ηλικίας από 14 έως 15 ετών, φέρεται να προσέγγισαν τόσο τον 15χρονο όσο και τον 16χρονο, με σκοπό τη ληστεία και με την απειλή μαχαιριού επιχείρησαν να αφαιρέσουν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα, στην οδό Ρόδου, μόλις λίγα μέτρα από σχολείο.

Οι δύο ανήλικοι αντιστάθηκαν, με τους φερόμενους ως δράστες να τρέπονται σε φυγή. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως οι τρεις ανήλικοι εντοπίστηκαν λίγο αργότερα από αστυνομικούς, οι οποίοι και προχώρησαν στη σύλληψή τους. Την ίδια στιγμή συνελήφθη και η 43χρονη μητέρα ενός εκ των φερόμενων ως δραστών.

Ευτυχώς, από την επίθεση δεν σημειώθηκε τραυματισμός, ενώ για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση.

Σχετικές ειδήσεις