Κύκλωμα με παράνομες μισθώσεις ταξί σε Ρομά ερευνά η αστυνομία

Η ελληνική αστυνομία είναι αποφασισμένη να φτάσει το μαχαίρι μέχρι το κόκκαλο όσον αφορά την εγκληματικότητα και τις παράνομες... business των Ρομά.

Όπως φαίνεται δεν ξεπλένουν το μαύρο χρήμα μόνο σε επιχειρήσεις βιτρίνες, ακριβά αυτοκίνητα και χλιδάτα σπίτια αλλά τώρα έχουν αρχίσει να απλώνονται και στα ταξί έχοντας στην κατοχή τους παράνομες άδειες.

Η ασφάλεια Φυλής ύστερα από πληροφορίες για έκδοση παράνομων αδειών ταξί και εκμίσθωσης με αυτές πραγματοποίησαν τα ξημερώματα έφοδο σε καταυλισμό Ρομά στη Δυτική Αττική με στόχο σπίτι υπόπτου.

Η έρευνα έβγαλε "λαβράκι" καθώς εντοπίστηκαν πλήθος εγγράφων έκδοσης και εκμίσθωσης οχημάτων ταξί, 2 ασύρματοι επικοινωνίας, ένα όπλο και 2 άδειες ταξί.

Μάρτυρας κατέθεσε στις αρχές πως οι άδειες είναι παράνομες με την ασφάλεια να περιμένει την τελική απάντηση από το υπουργείο Μεταφορών.

Η υπόθεση όμως δεν σταματά εδώ καθώς πίσω από τις παράνομες μισθώσεις και τις άδειες ταξί δεν αποκλείεται να υπάρχει ένα ολόκληρο κύκλωμα, κάτι που ήδη εξετάζει η ασφάλεια, έχοντας μάλιστα στην κατοχή της πληροφορίες που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν την έρευνα σε θετικά αποτελέσματα.

Οι αστυνομικοί μέχρι στιγμής έχουν συλλάβει 2 άτομα και σήμερα το πρωί θα περάσουν την πόρτα του εισαγγελέα.