Μενίδι: Πέταξε στο πάρκο χειροβόμβιδες και τράπηκε σε φυγή - Πώς έγινε η σύλληψη του Αλβανού δράστη

Βραδιά τρόμου στο Μενίδι - Αλβανός πέταξε σε πάρκο χειροβομβίδες και σφαίρες για να γλιτώσει τη σύλληψη - Αστυνομική επιχείρηση σε εξέλιξη στην περιοχή

Φωτορεπορτάζ: Δημήτρης Δρίζος - Αναστασία Βασιλική Γκολέμη

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σύλληψη του Αλβανού το βράδυ της Τετάρτης στο Μενίδι ο οποίος είχε στην κατοχή του χειροβομβίδες και σφαίρες, φέρνει στο «φως» το Newsbomb.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αλλοδαπός κινούνταν στην οδό Μπόσδα όταν ξαφνικά αντιλαμβάνεται ότι τον πλησιάζει η ομάδα ΔΙΑΣ.

Καταλαβαίνει ότι θα τον ελέγξουν και πετάει πίσω του σε ένα πάρκο τις χειροβομβίδες και τις σφαίρες και αρχίζει να τρέχει. Ωστόσο οι αστυνομικοί τον ακινητοποιούν πολύ γρήγορα και προχωρούν σε σωματικό έλεγχο.

Στη συνέχεια αστυνομικοί πραγματοοποιούν έρευνες στο σημείο και συγκεκριμένα «χτενίζουν» για να βρουν όσα πέταξε ο Αλβανός, εντοπίζοντας εν τέλει τις χειροβομβίδες και τις σφαίρες.

Μάλιστα στο σημείο βρίσκονται και τα ΤΕΕΜ, προειδοποιώντας τους περαστικούς να απομακρυνθούν υπό τον κίνδυνο έκρηξης.

Ο Αλβανός, περίπου 40 ετων, έχει οδηγηθεί στο τμήμα ασφάλειας της περιοχής ενώ ερωτήματα προκύπτουν για το που βρήκε το υλικό και που πήγαινε με τις χειροβομβίδες στα χέρια.

Κανένα σενάριο δεν μπορεί να αποκλειστεί ωστόσο το γεγονός ότι ο δράστης δεν αντέδρασε ψύχραιμα δείχνει ότι ίσως τα μετέφερε κάπου.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις έρευνες: