Βόλος: Κινηματογραφική καταδίωξη διαρρηκτών στο κέντρο της πόλης - Τέσσερις συλλήψεις

Tέσσερις διαρρήκτες συνελήφθησαν στο κέντρο του Βόλου έπειτα από μια επεισοδιακή καταδίωξη.
Αρχείου - Eurokinissi

Σκηνές ταινίας δράσης εκτυλίχθηκαν στο κέντρο της πόλης του Βόλου το απόγευμα της Παρασκευής, 4 Οκτωβρίου, έπειτα από αστυνομική καταδίωξη που οδήγησε σε τέσσερις συλλήψεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr, τέσσερα άτομα εισέβαλαν σε οικία στην οδό Αναλήψεως, κοντά στη διασταύρωση με την οδό Φιλλιπίδη. Η ομάδα των δραστών, ντυμένοι με μαύρες φόρμες και κοντές μπλούζες, κατάφερε να εισέλθει στο σπίτι και να αφαιρέσει αντικείμενα αξίας.Οι δύο από τους δράστες έκλεψαν δύο μηχανάκια ενώ οι άλλοι δύο άρπαξαν ό,τι μπορούσαν από το εσωτερικό της οικίας. Ωστόσο, η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα, ξεκινώντας επιχείρηση για τη σύλληψή τους.

Η καταδίωξη των δραστών εξελίχθηκε στο κέντρο της πόλης, δημιουργώντας αναστάτωση στους πολίτες που βρίσκονταν στους δρόμους εκείνη την ώρα. Δύο από τους διαρρήκτες συνελήφθησαν στην οδό Ερμού, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας. Οι άλλοι δύο κατάφεραν προσωρινά να ξεφύγουν, ωστόσο εντοπίστηκαν λίγα λεπτά αργότερα στην οδόΠολυμέρη, στη πυλωτή κατοικία όπου και συνελήφθησαν.