Γλυφάδα: «Αν πάμε στο οφθαλμός αντί οφθαλμού, θα μείνουμε τυφλοί» - Τι λέει ο πατέρας της 14χρονης

Η 14χρονη, σύμφωνα με τον πατέρα της, που την Κυριακή θα γιορτάσει τα γενέθλιά της, είναι ακόμα σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση

Γλυφάδα: «Αν πάμε στο οφθαλμός αντί οφθαλμού, θα μείνουμε τυφλοί» - Τι λέει ο πατέρας της 14χρονης
2'

«Δεν είναι συμπαράσταση στο παιδί μας να βρουν τη δράστρια και να τη χτυπήσουν», ανέφερε ο πατέρας της 14χρονης που δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό στη Γλυφάδα από συνομήλικές της.

Η 14χρονη, σύμφωνα με τον πατέρα της, που την Κυριακή θα γιορτάσει τα γενέθλιά της, είναι ακόμα σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση. Από Δευτέρα οι γονείς της ελπίζουν το παιδί να επιστρέψει στην κανονικότητά του και στο σχολείο μιας και όπως ανέφερε ο πατέρας της μιλώντας στον Alpha: «Μια εκ των εμπλεκομένων έχει αποχωρήσει πλέον από το σχολείο και το παιδί μπορεί πιο άνετα να επιστρέψει».

Ο πατέρας της 14χρονης αναφέρει πως «στο συγκεκριμένο Γυμνάσιο της Βούλας ήταν άλλη μια, η οποία έχει αποχωρήσει από πέρσι, μιας και είχαμε καταγγείλει από πέρσι τον Μάιο τα περιστατικά εκφοβισμού. Αφού αποχώρησε και η τελευταία, το παιδί θα επιστρέψει. Το σχολικό περιβάλλον ήταν ενήμερο και έπραξε τα δέοντα από πέρσι.

Τι μπορεί να χωρίζει 13χρονα παιδιά; Το παιδί ερχόταν ιδιαίτερα στεναχωρημένο και με συμπεριφορά που μας προξενούσε μεγάλη απορία. Από πέρσι την παρακολουθούσε ειδικός, είχαμε ξεκινήσει τις συνεδρίες γιατί βλέπαμε μια συμπεριφορά που δεν είχε σχέση με την απόδοσή της στο σχολείο. Ήταν προϊόν της πίεσης αυτής που δεχόταν.

Όπως είδατε κι εσείς, μετά το θλιβερό συμβάν της επίθεσης της 21ης Σεπτεμβρίου, μια από τις δράστριες βγήκε στο προφίλ της και είπε ότι θα τον σκοτώσουν. Η Αστυνομία που έχει σταθεί από το πρώτο λεπτό με επαγγελματισμό και ανθρωπιά δίπλα μας προσπαθεί να διαλευκάνει πλήρως την υπόθεση. Σαφώς και υπάρχει φόβος γιατί εδώ μιλάμε για κάτι πάρα πάρα πολύ οργανώμενο».

Παράλληλα, μιλώντας για την επίθεση που δέχεται διαδικτυακά μέσω των social media μια από τις δράστριες, ο ίδιος τόνισε: «Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, πρέπει να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, γιατί πρέπει και στα παιδιά μας να δείξουμε ότι όταν κάτι συμβαίνει πρέπει να απευθυνόμαστε στο συντεταγμένο κράτος. Δεν έχουμε δικαίωμα στην αυτοδικία».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή