Κυψέλη: «Έτρεχαν αίματα και έπεσε κάτω» - Πώς περιγράφει τη δολοφονία 28χρονου αυτόπτης μάρτυρας

Δύο αδέρφια ομολόγησαν στους αστυνομικούς ότι σκότωσαν τον ξάδερφό τους στην Κυψέλη 
Eurokinissi

Δύο αδέρφια δολοφόνησαν τον ξάδερφό τους στη μέση του δρόμου στην Κυψέλη το βράδυ της Δευτέρας. Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στα αίματα με τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό έναν 28χρονο στη συμβολή των οδών Χανίων και Πατησίων.

Στο σημείο έφτασε αμέσως ασθενοφόρο, και ο 28χρονος με καταγωγή από την Αλβανία διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και κατέληξε. Στο σημείο έφτασαν αμέσως και οι αστυνομικοί για να ερευνήσουν τι συνέβη, όμως μια ώρα αργότερα εμφανίστηκαν στο Α.Τ. Κυψέλης δύο αδέρφια, ηλικίας 17 και 19 ετών, και ισχυρίστηκαν ότι δολοφόνησαν τον ξάδερφό τους.

Ο 17χρονος μάλιστα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν εκείνος που κατάφερε το θανάσιμο χτύπημα στον 28χρονος και υποστήριξε ότι ο αδερφός του ήταν συνεργός. Τα δύο αδέρφια ισχυρίστηκαν στους αστυνομικούς ότι το θύμα τους κακοποιούσε.

«Έπεσε κάτω ο άνθρωπος» - Τι λέει μάρτυρας της δολοφονίας στην Κυψέλη

Αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του 28χρονου στην Κυψέλη, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε: «Τον είδα που ερχόταν από εκεί (το στενό) και έπεσε κάτω ο άνθρωπος. Γινόταν χαμός από κόσμο, στην αρχή νόμιζαν ότι το μαχαίρωμα έγινε σε λεωφορείο που βρισκόταν εκεί στον δρόμο, αλλά είχε γίνει από το στενό (οδό Χανίων)».

«Κατάλαβα κατευθείαν ότι τον μαχαίρωσαν, του έτρεχαν τα αίματα. Ο άνθρωπος δεν είχε καταλάβει τι συνέβη, δεν είχε συνειδητοποιήσει τι είχε γίνει, ήταν ζεστός. Δεν είπε κάτι, δεν ακουγόταν κιόλας μέσα σε τόσο κόσμο. Το ασθενοφόρο ήρθε σε 10 λεπτά, αλλά νωρίτερα είχαν έρθει διασώστες με μηχανή, μέχρι τότε είχε τις αισθήσεις του, κούναγε τα χέρια του. Δεν γνώριζα αν έμενε στην περιοχή το θύμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.