Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Άλλη μια νύχτα τρόμου στο Μενίδι με Πακιστανούς - «Βοηθήστε μας»!

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η παραβατικότητα για μια ακόμη φορά στο Μενίδι

Ένας ακόμη κρίκος στη θλιβερή αλυσίδα της παραβατικότητας στο Μενίδι προστέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (7/10) καθώς Πακιστανοί όχι απλά συνεπλάκησαν αλλά βγήκαν μαχαίρια στην μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr ο καυγάς ανάμεσα σε Πακιστανούς ξεκίνησε στην οδό Μιχάλη Μενιδιάτη, όπου διαμένει μια ομάδα της συγκεκριμένης εθνικότητας.

Μια άλλη ομάδα ομοεθνών τους εμφανίστηκε στο σημείο με αποτέλεσμα να ξεσπάσει καυγάς για οικονομικές διαφορές.

Τότε ήταν που οι θερμόαιμοι (και οπλισμένοι) Πακιστανοί ξέφυγαν με έναν εξ αυτών να βγάζει μαχαίρι μήκους 12 εκατοστών και να απειλεί άλλον ομοεθνή του στην μέση του δρόμου και μάλιστα μέσα σε γειτονιά με μικρά παιδιά και γονείς!

Ωστόσο, μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ ενημερώθηκε για το περιστατικό και έσπευσε στο σημείο, όπως και περιπολικό και να προχωρά σε δυο προσαγωγές εκ των οποίων η μια έγινε σύλληψη, σε παρακείμενη οδό, στην Αρχαίου Θεάτρου.

Ο... μαχαιροβγάλτης Πακιστανός, γεννημένος το 1991 συνελήφθη, μετά από καταγγελία του θύματος, γεννημένο το 1992.

Αυτό ωστόσο που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι πως το επεισόδιο σημειώθηκε μόλις 50 μέτρα μακριά από ένα άλλο περιστατικό που έλαβε χώρα προ ημερών, όταν Αλβανός πέταξε χειροβομβίδες (!) σε παρκάκι στην οδό Βαρελά.

«Δεν αντέχουμε άλλο - Πεθαίνουν στις πόρτες μας, μας κλέβουν μέσα στα σπίτια μας»

Κάτοικος της περιοχής, ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του για προφανείς λόγους (τα στοιχεία του είναι στη διάθεση του Newsbomb.gr), έκανε λόγο για μια κατάσταση ετών που έχει μετατρέψει την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής κάτω από τη Λεωφόρο Δημοκρατίας σε εφιάλτη.

«Ζούμε μια κόλαση. Τοξικομανείς κατεβαίνουν από το Α10 στη Δημοκρατίας και πηγαίνουν προς τα κάτω, στους Ρομά για να αγοράσουν τη δόση τους. Μας κλέβουν ό,τι βρουν. Και αυτοί και οι Ρομά. Πεθαίνουν στις πόρτες μας. Οι Ρομά πουλάνε ναρκωτικά εδώ πιο κάτω. Πού είναι η Αστυνομία; Πριν 7-8 χρόνια κάνανε γλέντι και σκοτώσανε το παιδάκι στο σχολείο με αδέσποτε (εννοεί τον Μάριο Σουλούκο). Κάθε βράδυ πέφτουν σφαίρες. Τις προάλλες μάζευαν χειροβομβίδες από πάρκο. Εκεί, στο πάρκο αυτό, έχει μόνο σύριγγες και άδειες σφαίρες. Οι δε τοξικομανείς κάνουν ουρές προς τα κάτω. Οι Πακιστανοί χθες κόντεψαν να σφαχτούν μέσα στο δρόμο. Δεν αντέχουμε άλλο, βοήθεια, ας κάνει κάποιος κάτι», ανέφερε στο Newsbomb.gr αγανακτισμένος κάτοικος.

Το τρίγωνο του «θανάτου»

Αρχαίου Θεάτρου, Μπόσδα και Μόρνου.

Μέσα σε αυτούς τους τρεις δρόμου η ανομία και η παραβατικότητα βασιλεύουν εδώ και χρόνια.

Όπλα, ληστείες, ναρκωτικά, ξυλοδαρμοί και ό,τι άλλο εμπεριέχεται στον ποινικό κώδικα, χωρίς καμία δόση υπερβολής, έχει διαπραχθεί στο συγκεκριμένο σημείο, ανάμεσα σε κατοικίες και γειτονιές.

Η κατάσταση φυσικά δεν είναι τωρινή, όπως προανέφερε η μαρτυρία κατοίκου, ωστόσο η απορία είναι το ως πότε;

Η Πολιτεία έδειξε το τελευταίο διάστημα πως είναι αποφασισμένη να βάλει τέλος στην ανομία των γκέτο των Ρομά, με συνεχόμενες επιχειρήσεις σε καταυλισμούς.

Ωστόσο, είναι κοινά αποδεκτό πως η παραβατικότητα στο Μενίδι είναι ένα πρόβλημα που παραμένει άλυτο.

Και δυστυχώς σε βάρος των πολιτών...

Σχετικές ειδήσεις