Ιεράπετρα: Στη φάκα της αστυνομίας δύο νεαροί για κλοπές μηχανών και αυτοκινήτων – Ανήλικος ο ένας

Η αστυνομία της Ιεράπετρας συνεχίζει την προανάκριση για να ολοκληρώσει την υπόθεση και να διασφαλίσει ότι δεν υπάρχουν άλλες εμπλοκές

Ιεράπετρα: Στη φάκα της αστυνομίας δύο νεαροί για κλοπές μηχανών και αυτοκινήτων – Ανήλικος ο ένας
1'

Μια σειρά από κλοπές τροχοφόρων οχημάτων στην Ιεράπετρα έλαβε τέλος με τη σύλληψη δύο νεαρών ατόμων, χθες το βράδυ. Οι δύο ημεδαποί, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος, εντοπίστηκαν από την αστυνομία μετά την κλοπή ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου, που αφαίρεσαν νωρίτερα την ίδια ημέρα.

Άμεση σύλληψη και επιστροφή του αυτοκινήτου

Μετά από άμεσες αναζητήσεις, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες. Το κλεμμένο αυτοκίνητο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Εκτός από τους νεαρούς, συνελήφθη και ο κηδεμόνας του ανήλικου για παραμέληση εποπτείας.

Αποκαλύφθηκαν και άλλες κλοπές

Η έρευνα της αστυνομίας αποκάλυψε ότι οι δύο δράστες δεν περιορίστηκαν μόνο στην κλοπή του αυτοκινήτου. Στο διάστημα από 26 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου, είχαν κλέψει τρεις δίκυκλες μοτοσικλέτες στην περιοχή της Ιεράπετρας. Και αυτές οι κλοπές εξιχνιάστηκαν, προσθέτοντας σοβαρές κατηγορίες σε βάρος τους.

Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα

Η αστυνομία της Ιεράπετρας συνεχίζει την προανάκριση για να ολοκληρώσει την υπόθεση και να διασφαλίσει ότι δεν υπάρχουν άλλες εμπλοκές. Οι δράστες θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη για τις πράξεις τους, ενώ η τοπική κοινωνία παρακολουθεί με ενδιαφέρον την εξέλιξη της υπόθεσης.

Με πληροφορίες από creatpost.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή