Εύβοια: Σκότωσε τον θείο του με πολλαπλές μαχαιριές γιατί δεν του έδινε χρήματα

Ο δράστης, ο οποίος αναζητείτο από την αστυνομία εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο πριν τα μεσάνυχτα κοντά στο νεκροταφείο του χωριού.
lamianow.gr

Μία ακόμη τραγωδία σημειώθηκε αυτή τη φορά στην Εύβοια, με έναν ηλικιωμένο να αφήνει την τελευταία του πνοή έπειτα από πολλαπλές μαχαιριές που του κατάφερε ο ανιψιός του.

Όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, το θύμα ήταν στο σπίτι του, όταν ο 38χρονος ανιψιός του τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. Από τα στοιχεία προκύπτει ότι ο 65χρονος έφτασα μέσα στα αίματα έως το καφενείο του χωριού, ζητώντας βοήθεια μέχρι που κατέρρευσε.

Ο ανιψιός του 65χρονου εξαφανίστηκε και έπειτα από ανθρωποκυνηγητό, αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, θείος και ανιψιός ήταν το βράδυ στο καφενείο του χωριού με τον 38χρονο να ζητά χρήματα από τον θείο του, αλλά εκείνος να αρνείται να του δώσει. Έπειτα από έντονο καυγά, οι δυο τους έφυγαν από το καφενείο και ο ηλικιωμένος πήγε στο σπίτι του, όπου τον ακολούθησε ο ανιψιός του. Στη συνέχεια ο 38χρονος του επιτέθηκε, φέροντάς του πολλαπλές μαχαιριές, με τη μία να τον βρίσκει στον λαιμό.

Ο δράστης, ο οποίος αναζητείτο από την αστυνομία εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο πριν τα μεσάνυχτα κοντά στο νεκροταφείο του χωριού. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 38χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας κρατήθηκε στο Α.Τ. Μαντουδίου και σήμερα αναμένεται να μεταφερθεί στην αστυνομική διεύθυνση Ευβοίας στη Χαλκίδα.