Τζορτζ Μπάλντοκ: Ήταν περίπου πέντε ώρες νεκρός στην πισίνα - Νέα στοιχεία για τον θάνατό του

Η ιατροδικαστική εξέταση είναι αυτή που θα δώσει τις τελικές απαντήσεις για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ
Intime News

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τα αίτια θανάτου του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπαλντοκ.

Η ιατροδικαστική εξέταση είναι αυτή που θα δώσει τις τελικές απαντήσεις για τον σοκαριστικο χαμό του, ωστόσο κάποιες πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τζορτζ Μπάλντοκ βρισκόταν περίπου πέντε ώρες στο νερό.

Η αρχική εκτίμηση είναι πως ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής άφησε την τελευταία του πνοή από παθολογικά αιτία. Μάλιστα, αυτό που ερευνάται ειναι αν έπεσε στο νερό μετά από αυτό που του συνέβη ή ήταν ήδη στο νερό και δεν μπόρεσε να βγει έξω.

Οι Αρχές, πάντως, για την ώρα έχουν αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια, αφού ο ιατροδικαστής δεν έχει εντοπίσει κακώσεις ή χτυπήματα.

Τζορτζ Μπάλντοκ: «Παρακαλούμε τα ΜΜΕ να σέβονται την ιδιωτικότητά μας»

Η οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ επιβεβαίωσε με ένα λιτό μήνυμα το θάνατο του 31χρονου, ζητώντας από τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ιδιωτικότητά της.

Ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ προκάλεσε τεράστιο σοκ στον χώρο του αθλητισμού. Η οικογένεια του 31χρονου ποδοσφαιριστή προχώρησε σε δήλωση, η οποία επιβεβαιώνει τον θάνατο του παίκτη του Παναθηναϊκού και της Εθνικής και ζητά από τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Τζορτζ πέθανε δυστυχώς. Ως οικογένεια, είμαστε σοκαρισμένοι από αυτή την τρομερή απώλεια. Παρακαλούμε τα ΜΜΕ να σέβονται την ιδιωτικότητά μας αυτή τη στιγμή» αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα που έστειλε η οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ.