Ρεπορτάζ Newsbomb.gr - Μενίδι: Η φωτογραφία που βρέθηκε στο κινητό του Αλβανού με τις χειροβομβίδες

Μενίδι: Το κινητό του Αλβανού με τις χειροβομβίδες «μίλησε» 

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr - Μενίδι: Η φωτογραφία που βρέθηκε στο κινητό του Αλβανού με τις χειροβομβίδες
2'

Πλήθος εκρηκτικών μηχανισμών και πυρομαχικών, πολεμικό υλικό και εξαρτήματα, φωτοβολίδες και όπλο εντοπίστηκαν πρωινές ώρες χθες, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, σε εγκαταλελειμμένη οικία, στο Μενίδι.

Οι αστυνομικοί πάγωσαν όταν μπήκαν μέσα στο χώρο το πρωί της Παρασκευής και αντίκρισαν το πολεμικό υλικό και τους εκρηκτικούς μηχανισμούς. Το σπίτι - οπλοστάσιο βρίσκεται πολύ κοντά στην πλατεία που είχε γίνει η καταδίωξη του Αλβανού υπηκόου στις 2 Οκτωβρίου. Ο άνδρας τότε το είχε βάλει στα πόδια πετώντας πίσω του 2 χειροβομβίδες και δεκάδες σφαίρες.

Όταν οι αστυνομικοί της ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν, κατάλαβαν πως είχαν να κάνουν με έναν σκληρό κακοποιό, ο οποιος δεν είπε λέξη για τις χειροβομβίδες, πάρα μόνο ότι τις βρήκε και πήγαινε να τις πουλήσει για να πάρει τη δόση του.

Κάτι που φυσικά δεν έπεισε τους αστυνομικούς. Η έρευνα στο κινητό του ήταν αυτή που τους επιβεβαίωσε.

Το Newsbomb.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας φωτογραφία από το κινητό του δράστη δείχνει το σπίτι οπλοστάσιο. Η αστυνομία θεωρεί δεδομένο ότι από εκεί προμηθεύτηκε τις 2 χειροβομβίδες και τις σφαίρες. Στη συνέχεια κινήθηκε προς την πλατεία αναμένοντας τον τελικό αποδέκτη του υλικού.

462328507_542472335042349_4037615373737543497_n.jpg

Από την πρώτη στιγμή η υποψία των αστυνομικών ήταν ότι κοντά στο σημείο αναμονής του Αλβανού, δηλαδή στην πλατεία, υπήρχε κάποιο κρησφύγετο και αυτό γιατί ο συνεργός του ο οποίος ήταν μαζί του στην πλατεία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έγινε "καπνός", σα να άνοιξε η γη και να τον κατάπιε. Το πιθανότερο είναι να κρύφτηκε στο σπίτι οπλοστάσιο.

Η ασφάλεια αναζητά όσους είχαν πρόσβαση στο χώρο εστιάζοντας την έρευνα τους σε τουλάχιστον 2 πρόσωπα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή