Καμένα Βούρλα: Μυστήριο με τη δολοφονία της 84χρονης - Αναζητούν τον δράστη στις κάμερες ασφαλείας

Έρευνες από το υλικό στις κάμερες ασφαλείας πραγματοποιούν οι Αρχές για να φτάσουν στα ίχνη του δολοφόνου της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα: 

Στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα, η οποία βρέθηκε μαχαιρωμένη στο σπίτι της και έφερε τραύμα στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο, επιχειρούν να φτάσουν οι Αρχές.

Σύμφωνα με το STAR και τον Βαγγέλη Γκούμα που βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας, ο δράστης φαίνεται ότι γνώριζε το μέρος, μπήκε από την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας στην οδό Παπαδημητρίου και ανέβηκε στο διαμέρισμα της.

Παραβίαση δεν υπήρχε στην πόρτα της ενώ το στοιχείο που οδήγησε την αστυνομία στο συμπέρασμα ότι το θύμα πρέπει να γνώριζε τον δολοφόνο ήταν ότι του άνοιξε την πόρτα.

Η 84χρονη είχε σταματήσει να δίνει σημεία ζωής από την Παρασκευή. Δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα με αποτέλεσμα συγγενείς της να απευθυνθούν στην αστυνομία και το Σάββατο να πάνε στην πολυκατοικία που διέμενε για να την βρουν.

Όταν άνοιξαν την πόρτα του διαμερίσματος αντίκρυσαν τη γυναίκα πεσμένη αιμόφυρτη στο σαλόνι, χτυπημένη με αιχμηρό αντικείμενο.

Η πολυκατοικία όπου έγινε το έγκλημα έχει δυο εισόδους οι οποίες οδηγούν στην οδό Παπαδημητρίου. Οι αστυνομικοί συνέλεξαν το υλικό από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται τόσο στην οδό Παπαδημητρίου όσο και στα κάθετα στενά σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τον δράστη.

Οι αστυνομικοί ελέγχουν τις τελευταίες επικοινωνίες του θύματος και παίρνουν καταθέσεις από άτομα του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντος της άτυχης γυναίκας.

Η 84χρονη ήταν από τη Λιβαδειά και είχε αγοράσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα και διέμενε στην Λουτρόπολη τα τελευταία 10 χρόνια. Ήταν άνθρωπος ανοικτός στον κόσμο, κοινωνική για αυτό και όταν δεν έδωσε σημεία ζωής, για περισσότερο από ένα 24ωρο, ανησύχησαν οι άνθρωποι που την έβλεπαν και ειδοποίησαν τις αρχές.