Δημογλίδου: Απαράδεκτη η διαρροή ονομάτων του «ελληνικού FBI» - Κινδυνεύει η ζωή τους

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας θα διερευνηθεί η υπόθεση για να γίνει γνωστό από που έγινε η διαρροή 

Αναστάτωση επικρατεί στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και στο υπουργείο προστασίας του Πολίτη, ύστερα από την διαρροή των ονομάτων όσων στελεχώνουν το λεγόμενο «ελληνικό FBI».

Στόχος του «ελληνικού FBI» είναι το εγχώριο οργανωμένο έγκλημα καθώς και τα μέλη των μαφιών, τα οποία πλέον γνωρίζουν τα πλήρη στοιχεία όλων των αστυνομικών.

Η Κωνσταντία Δημογλίδου η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής αστυνομίας μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης (17/10) είπε: ««Δεν κατανοούν, κάποιοι άνθρωποι, ότι με τη δημοσιοποίηση αυτών των ονομάτων και των στοιχείων τους, υπάρχει κίνδυνος ακόμα και για τη ζωή τους».

Ακόμη σημείωσε πως: «Αυτοί οι άνθρωποι καλούνται από εδώ και πέρα να διαχειριστούν, διάφορες περιπτώσεις οργανωμένου εγκλήματος, πολύ επικίνδυνους κακοποιούς. Είναι απαράδεκτη η δημοσιοποίηση. Η συγκεκριμένη διαταγή, έφτασε σε πολλές υπηρεσίες, προφανώς θα διερευνηθεί από πού έγινε η διαρροή».