Σαντορίνη: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ηρωίνης

Κύκλωμα που διακινούσε ποσότητες «σκληρών» ναρκωτικών εξάρθρωσαν άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας ενώ συνελήφθησαν για την υπόθεση δύο Έλληνες ηλικίας 25 και 47 ετών.

Σαντορίνη: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ηρωίνης
1'

Σε βάρος των κατηγορουμένων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής - μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση καθώς και κατοχή λαθραίων τσιγάρων.

Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (15/6/2015) στον 25χρονο την ώρα που έφθασε στο λιμάνι με πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και μετέφερε στις αποσκευές του ποσότητα ηρωίνης συνολικοί βάρους 51 γραμμαρίων και 6 πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φορολόγησης.

Στη συνέχεια ακολούθησαν έρευνες, παρουσία Δικαστικού λειτουργού σε σπίτια όπου διέμενε ο 25χρονος όπου βρέθηκαν 3 τρίφτες κάνναβης και 2 ναρκωτικά χάπια.

Όπως προέκυψε από την εξέλιξη της υπόθεσης και την αξιολόγηση των στοιχείων ο 25χρονος ενεργούσε κατ’ εντολή και για λογαριασμό του 47χρονου κατηγορουμένου.

Τα ανευρεθέντα ναρκωτικά, λαθραία τσιγάρα, και «σύνεργα επεξεργασίας» ναρκωτικών ουσιών κατασχέθηκαν.

Ο 25χρονος μεζί με το σύνολο του προανακριτικού υλικού που συγκεντρώθηκε οδηγήθηκε την Τρίτη (16/6) στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου και ακολουθήσε η έκδοση σχετικού εντάλματος σύλληψης για τον 47χρονο.

Ο 47χρονος κατηγορούμενος εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης (16/6) στη Θήρα και συνελήφθη προκειμένου να οδηγηθεί σήμερα (17/6) στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του 47χρονου ίσχυαν περιοριστικοί όροι για παρόμοια αδικήματα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή