Αυτός είναι ο 24χρονος συλληφθείς για την επίθεση στον Κουμουτσάκο (vid)

Στη σύλληψη ενός 24χρονου, για την επίθεση που δέχθηκε την Πέμπτη ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, προχώρησαν οι Αρχές το απόγευμα της Παρασκευής (6/11/2015) -Ανθρωποκυνηγητό για τέσσερις ακόμη υπόπτους – Τι βρήκαν στα σπίτια τους και ποιος είναι ο νεοναζί με το τζόκεϊ.

Πρόκειται για έναν 24χρονο ο οποίος φέρεται να χτύπησε τον βουλευτή.

Ο 24χρονος μίλησε στην κάμερα του Alpha λίγες ώρες πριν τη σύλληψή του για το περιστατικό του ξυλοδαρμού.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είπε:

«Προσπάθησα να τον προστατέψω»

Ο συλληφθείς είναι ένας 24χρονος από το Αιγάλεω, ο οποίος φαίνεται στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, να αγκαλιάζει τον κ. Κουμουτσάκο και να τον οδηγεί προς τα ΜΑΤ.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι προστάτεψε τον βουλευτή και δεν τον χτύπησε, αλλά οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν με βάση τα στοιχεία της έρευνας, τα οποία περιέχονται στην δικογραφία που σχηματίζεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις Αρχές είναι μέλος της Χρυσής Αυγής.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων δραστών

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των υπόλοιπων δραστών της επίθεσης σε βάρος του βοτκλευτή της ΝΔ είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Η Αστυνομία αναζητά ακόμη τέσσερα άτομα μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα οι οποίοι έχουν ταυτοποιηθεί.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια δύο εκ των τεσσάρων που αναζητούνται εντοπίστηκαν:

  • δύο σουγιάδες,
  • 2 φυσίγγια των 7,62 mm καθώς και
  • δέκα αυτοκόλλητα της Χρυσής Αυγής.

Σεσημασμένος για ρατσιστική επίθεση και ληστεία ο άνδρας με το μαύρο τζόκεΐ

Σεσημασμένος για ρατσιστική επίθεση και ληστεία είναι ο άνδρας με το μαύρο τζόκεΐ που φαίνεται στο βίντεο το οποίο βγήκε στην δημοσιότητα, να χτυπάει με γροθιά τον βουλευτή και ένα ακόμη άτομο.

Ο ακροδεξιός τραμπούκος με το τζόκεϊ, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σεσημασμένος για ρατσιστική επίθεση και ληστεία σε βάρος αλλοδαπών.

Οι δυο νεοναζί αναζητούνται μαζί με μια γυναίκα και έναν ακόμη άνδρα.

Η γυναίκα, όπως φαίνεται στα βίντεο, είναι πιθανότατα αυτή που έσκισε το σακάκι του κ. Κουμουτσάκου και τον χτύπησε με κλωτσιά.

Σε βάρος των παραπάνω ατόμων σχηματίζεται δικογραφία από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής για τα αδικήματα της απρόκλητης σωματικής βλάβης, της απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης, των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και της διατάραξης κοινής ειρήνης.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι προσαγωγές, στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό των άλλων τεσσάρων, ενώ οι οκτώ που προσήχθησαν αρχικά το βράδυ της Πέμπτης, αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι.

Τέλος σημειώνεται ότι ο κ. Κουμουτσάκος υπέβαλε σήμερα μήνυση κατά αγνώστων.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο από την επίθεση σε βάρος του Γιώργου Κουμουτλάκου.

Σχετικές ειδήσεις