Ρόδος: Την Τετάρτη (23/3) η κατάθεση του πατέρα που κατηγορείται ότι βίασε την κόρη του

Ρόδος: Αύριο Τετάρτη, αναμένεται να βρεθεί ενώπιον των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου για να καταθέσει, ο ηλικιωμένος πατέρας που κατηγορείται για τον βιασμό της 49χρονης, με νοητική υστέρηση, κόρης του.

Η κατάθεση θα δοθεί στο πλαίσιο της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης που έχει παραγγείλλει η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου και με την ολοκλήρωσή της, αναμένεται να γίνει και η διαβίβαση της δικογραφίας στην εισαγγελική λειτουργό.

Ο φερόμενος ως κατηγορούμενος πατέρας επρόκειτο να δώσει κατάθεση χθες στους αστυνομικούς, ωστόσο λόγοι υγείας φέρονται να είναι αυτοί που τον έκαναν να ζητήσει προθεσμία έως αύριο, Τετάρτη 23 Μαρτίου.

Η υπόθεση άρχισε να απασχολεί τις διωκτικές αρχές της περιοχής μας μετά από καταγγελία που έγινε από τον αδελφό της 49χρονης ο οποίος έχει και τη φροντίδα της, και αφού ενημερώθηκε από εργαζόμενο, ο οποίος εκτελώντας την εργασία του φέρεται να έγινε μάρτυρας των όσων γίνονταν στο σπίτι της γυναίκας.

Ήδη ο εργαζόμενος έχει κληθεί από την αστυνομίας όπως και ο αδελφός της 49χρονης και έχουν δώσει καταθέσεις, ενώ έχει ζητηθεί και έχει παραδοθεί και ψυχιατρική έκθεση για την κατάσταση της γυναίκας.

Όλα αυτά τα στοιχεία, καθώς και τα λοιπά που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, μαζί με την κατάθεση του πατέρα – κατηγορουμένου, θα περιληφθούν στη δικογραφία που θα παραδοθεί, με την ολοκλήρωσή της, στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.

Την υπόθεση της οικογένειας της 49χρονης, χειρίζεται ο δικηγόρος κ. Βασίλης Μπέης.