Νέα αποκάλυψη από καθηγητή Ιατρικής: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου μου είπε ότι έβγαλα λάθος διάγνωση»

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή, ο παθολογοανατόμος, Εμμανουήλ Αγαπητός, είχε συνομιλία με τη Ρούλα Πισπιρίγκου στην οποία η 34χρονη του ζητούσε να αλλάξει διάγνωση για τη Μαλένα.
Νέα αποκάλυψη από καθηγητή Ιατρικής: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου μου είπε ότι έβγαλα λάθος διάγνωση»
Φωτογραφία αρχείου / InTime
1'

Μια ιδιαίτερα σοβαρή αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star Channel, αναφορικά με τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στον τηλεοπτικό αέρα, η 34χρονη κατηγορούμενη φέρεται να πίεζε τον γιατρό Εμμανουήλ Αγαπητό, να αλλάξει τη διάγνωσή του για τη Μαλένα.

«Μου είπε ότι έβγαλα λάθος διάγνωση», είπε μεταξύ άλλων ο έμπειρος παθολογοανατόμος. Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή, μετά τον θάνατο του παιδιού «πήγε η ίδια η μητέρα και τον βρήκε στο γραφείο του, όταν πέθανε το δεύτερο παιδί και έγινε η νεκροτομή στα Γιάννενα. Είδε τα του φλεβόκομβου και του είπε ότι έβγαλε λάθος διάγνωση. Την ρώτησε ποια διάγνωση και του είπε την αγενεσία του φλεβόκομβου».

Ο ομότιμος καθηγητής του ΕΚΠΑ, σύμφωνα με τους δημοσιογράφους της εκπομπής, εξέφρασε απορία για το ποιος έβγαλε μια τέτοια διάγνωση και η 34χρονη του απάντησε πως έγινε από την παθολογοανατόμο στα Ιωάννινα. «Έμεινα στήλη άλατος με τα λεγόμενά της», φέρεται να είπε ο κ. Αγαπητός.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο κ. Αγαπητός κατέθεσε τα παραπάνω στις 11 Οκτωβρίου 2022 ενώπιον της 35ης ανακρίτριας, που χειρίστηκε την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή