Δίκη Άλκη Καμπανού – Αδερφή κατηγορουμένου: «Μου είπε ότι χτύπησε έναν δύο φορές με μαχαίρι»

Με τους μάρτυρες υπεράσπισης των κατηγορουμένων στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, συνεχίστηκε η σημερινή διαδικασία
Δίκη Άλκη Καμπανού – Αδερφή κατηγορουμένου: «Μου είπε ότι χτύπησε έναν δύο φορές με μαχαίρι»
ΑΡΧΕΙΟ/EUROKINISSI
2'

Σε εξέλιξη είναι για 21η ημέρα στο Μκτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού με τις καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης των 12 κατηγορουμένων.

Μεταξύ άλλων σήμερα κατέθεσε η αδερφή του 9ου κατηγορούμενου, που φέρεται να κρατούσε το καραμπίτ, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η μάρτυρας υπεράσπισης, η οποία ζήτησε αρχικά συγνώμη από τους γονείς του αδικοχαμένου Άλκη, η μητέρα τους δεν άντεξε τα όσα συνέβησαν και έφυγε από τη ζωή λίγο αργότερα.

Υποστήριξε πως μίλησε με τον κατηγορούμενο αδερφό της τηλεφωνικά, μετά την προφυλάκισή του, κι αφότου είχε ενημερωθεί από την αστυνομία για την εμπλοκή του.

«Εμένα με πήρε τηλέφωνο μετά την προφυλάκιση. Μου είπε συγγνώμη και ότι θέλει να ξέρω ότι δεν το έκανα εγώ. "Χτύπησα έναν δύο φορές με μαχαίρι", ήταν τα λόγια του», είπε η μάρτυρας στην κατάθεσή της.

Περιέγραψε τον κατηγορούμενο ως «ράκος» στις επικοινωνίες τους λέγοντας πως όταν άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες της επίθεσης «έκλαιγε και έλεγε ότι δεν ήξερε ποιον χτύπησε. Όταν η δικηγόρος πήγε στη φυλακή με τα στοιχεία μου είπε "να ξέρεις είμαι σίγουρος ότι δεν το έκανα εγώ"», ανέφερε η μάρτυρας.

Θεία του 10ου κατηγορουμένου: «Να πληρώσει, αλλά δεν χτύπησε τον Άλκη»

Αμέσως μετά κατέθεσε η θεία του 10ου κατηγορουμένου που φέρεται να κρατούσε το δρεπάνι, η ίδια ανέφερε ότι: «πρέπει να πληρώσει για αυτό που έκανε, αλλά το παιδί μου ορκίστηκε ότι δεν χτύπησε τον Άλκη, ότι χτύπησε ένα άλλο παιδί και μετά έφυγε. Είναι μετανιωμένος και πολύ στεναχωρημένος».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή