Μενίδι: Ο δράστης είχε συλληφθεί έπειτα από καταγγελία του θύματος για ενδοοικογενειακή βία

Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στη μέση του δρόμου στο Μενίδι
Μενίδι: Ο δράστης είχε συλληφθεί έπειτα από καταγγελία του θύματος για ενδοοικογενειακή βία
1'

Δέκα ημέρες πριν την δολοφονία της πρώην συζύγου του ο δράστης της δολοφονίας στο Μενίδι είχε συλληφθεί έπειτα από καταγγελία του θύματος για ενδοοικογενειακή βία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή.

Με αυτές τις κατηγορίες παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας την επόμενη ημέρα 8/5. Το βράδυ της σύλληψης του παρέμεινε κρατούμενος και την επόμενη μέρα οδηγήθηκε στο εδώλιο για να δικαστεί.

Αν και η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε κανονικά, η δίκη τελικά αναβλήθηκε για τις 17 Μαΐου για κρείσσονες αποδείξεις λόγω απουσίας της παθούσας. Το δικαστήριο σύμφωνα με το νόμο δεν μπορούσε να διατηρήσει την κράτηση του κατηγορούμενου και ως εκ τούτου τον άφησε ελεύθερο.

Μάλιστα, αρμόδια πηγή σημειώνει πως ο Eισαγγελέας που είχε τη δυνατότητα, τον κράτησε μέχρι τη δίκη του, αλλά από εκεί και πέρα μετά την αναβολή της δίκης και άρθρο 424 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας το δικαστήριο δεν είχε άλλη επιλογή από το να τον αφήσει ελεύθερο υποχρεωτικά.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή