Λιόσια: Ποινική δίωξη για τον 59χρονο που έκαψε τη σορό του πατέρα του

Ο κατηγορούμενος από τα Λιόσια παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.
Λιόσια: Ποινική δίωξη για τον 59χρονο που έκαψε τη σορό του πατέρα του
1'

Ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της παρασιωπησης ανεύρεσης νεκρού, της ψευδούς αναφοράς στην αρχή και της παράνομη οπλοκατοχής ασκήθηκε σε βάρος του 59χρονου που συνελήφθη στα Άνω Λιόσια επειδή έκαψε τη σορό του πατέρα του στην αυλή του σπιτιού τους.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε δεν προέκυψαν στοιχεία για εγκληματική ενέργεια που οδήγησε στον θάνατο στον ηλικιωμένο άνδρα ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο διενέργειας ψυχιατρικής εξέτασης στον 59χρονο.

Τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτσης

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει ότι τα τραύματα που έφερε η σορός του άτυχου 82χρονου προκλήθηκαν μετά τον θάνατό του, ο οποίος φέρεται να τοποθετείται χρονικά πριν από περιπου έναν μήνα.

Αυτό πρακτικά απομακρύνει το ενδεχόμενο της δολοφονίας. Ωστόσο ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα. Αιτία θανάτου δεν μπορεί να προσδιορίσει η ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με προηγούμενες πληροφορίες του Newsbomb.gr οι αρχές συνεχίζοντας τις έρευνες βρήκαν μέλη του τεμαχισμένου πτώματος σε σκουπίδια κοντά στο σπίτι. Επίσης οι αρχές μετέφεραν τον γιο στο σπίτι του συμβάντος για αναπαράσταση.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή