Ποινική δίωξη κατά της ψυχολόγου της ΕΛ.ΑΣ. για τις βεβαιώσεις - Για «σκευωρία» κάνει λόγο η ίδια

Η ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ., εις βάρος της οποίας ασκήθηκαν χθες διώξεις για ψευδείς καταθέσεις κατ' εξακολούθηση, έπειτα από τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ του Newsbomb.gr που πυροδότησαν τις αστυνομικές έρευνες, «σπάει» τη σιώπη της, δια μέσου του δικηγόρου της, και σε ανακοίνωση απειλεί... θεούς και δαίμονες, καταγγέλοντας «σκευωρίες» και «παρεμβάσεις στο επιστημονικό της έργο».
Ποινική δίωξη κατά της ψυχολόγου της ΕΛ.ΑΣ. για τις βεβαιώσεις - Για «σκευωρία» κάνει λόγο η ίδια
7'

Θυμίζεται ότι πρόκειται για την πολύκροτη πια υπόθεση, που αφορά σε δεκάδες οικογένειες και μικρά παιδιά, με την εν λόγω ένστολη ψυχολόγο να καταγγέλεται από αμετάκλητα αθωωμένους γονείς, ότι με τις ψευδείς όπως προκύπτουν βεβαιώσεις της, να προκαλούν συκοφαντικές κατηγορίες για το επαχθέστερο των εγκλημάτων -κακοποίηση ή ασέλγεια μικρών παιδιών από τους ίδιους τους τους γονείς- και, σε ορισμένες περιπτώσεις, τη γονική αποξένωση.

Η εν λόγω αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα πριν από λίγες εβδομάδες. Η κατηγορία που άσκησε ο εισαγγελέας, προς το παρόν, είναι αυτή της ψευδούς κατάθεσης κατ' εξακολούθηση, ωστόσο όπως φαίνεται και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Newsbomb.gr, αναμένεται και συνέχεια, καθώς η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ασκήθηκαν διώξεις και κατά πέντε μητέρων-πελατών της ψυχολόγου, για ηθική αυτουργία.

Για να επιτευχθεί αυτή η δίωξη -αναφερόμαστε μόνο σε υποθέσεις τελεσίδικης αθώωσης των κατηγορουμένων- φαίνεται ότι έχει στηθεί ένας ολόκληρος μηχανισμός, με πρωτεργάτη την ψυχολόγο αξιωματικό του υγειονομικού της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία πρόθυμα γνωματεύει κατά... παραγγελία της μίας πλευράς, και φυσικά παραβλέποντας τόσο την ιατρική δεοντολογία, όσο και το αστυνομικό καθήκον.

Ο δικηγόρος της ψυχολόγου, σε μια μακροσκελή ανακοίνωση, κάνει λόγο για «στοχοποίηση» και κάποια «αρπακτικά που διψούν για αίμα», και γίνεται λόγος για «σεξουαλικά κακοποιημένα παιδιά», παρότι η έρευνα και οι αποκαλύψεις βασίζονται αποκλειστικά σε περιπτώσεις γονέων που έχουν αθωωθεί τελεσίδικα για αυτή την κατηγορία, η οποία αποδείχτηκε συκοφαντική.

Τονίζεται δε ότι η ψυχολόγος -που με κάποιον τρόπο και παρότι δεν είναι παιδοψυχίατρος, εμφανίζεται να έχει πολλές τέτοιες υποθέσεις μιας και φαίνεται να έχει αποκτήσει «όνομα» στις διενέξεις αυτές- δρα με γνώμονα την επιστημονική της άποψη, η οποία μπορεί «να τύχει» να διαφοροποιείται από αυτή των εισαγγελέων και των δικαστών.

Αναφέρεται επίσης ότι κάποιοι «σχεδόν πάντοτε γνωματεύουν υπέρ των καταγγελόμενων ως παιδόφιλων» - χωρίς να γίνεται λόγος για το ποιοι είναι αυτοί. Όσο για την έρευνα του Εσωτερικών Υποθέσεων, σημειώνεται ότι αυτή «επιδιώχθηκε» και όχι ότι... προέκυψε, βεβαίως, από τα στοιχεία.

Ο δικηγόρος στην ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «παραπλάνηση» της αρμόδιας εποπτεύουσας Εισαγγελέως, ενώ υπογραμμίζεται ότι «αρχειοθετήθηκαν όλες οι κακουργηματικές κατηγορίες». Η έρευνα, ωστόσο, είναι σε εξέλιξη, ενώ οι κατηγορίες οι οποίες ήδη απαγγέλθηκαν, μόνο... μικρές δεν είναι, για δημόσιο λειτουργό, και μάλιστα για τέτοια ευαίσθητα ζητήματα...

Θέλοντας, δε, να προσδώσει... «κινηματικό» χαρακτήρα στην εν λόγω δίωξη, η πλευρά της ψυχολόγου χαρακτηρίζει την κατάσταση ως... αντίστροφο Metoo!

Η ανακοίνωση καταλήγει με αναφορές και πράγματα που αναδείχτηκαν στην εκπομπή «Ανοιχτές Υποθέσεις» του OPEN, με τον Πέτρο Κουσουλό.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του δικηγόρου της ψυχολόγου της ΕΛ.ΑΣ.:

«Η επιστημονική κρίση και άποψη, βασισμένη στο τρίπτυχο παρατήρηση-πείραμα-απόδειξη, είναι ποινικά ανέλεγκτη, σε μία δημοκρατική κοινωνία, που εφαρμόζονται κανόνες και πρωτόκολλα.

Η στοχοποίηση της Αξιωματικού - Ψυχολόγου της ΕΛ.ΑΣ., τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, ακόμη και ειδικών κατηγοριών, της οποίας έγιναν βορά διάφορων «αρπακτικών» και «σαρκοφάγων», κάποιοι εκ των οποίων διψούν για αίμα και εκδίκηση, και κάποιοι άλλοι «κρύβονται» στο άρμα μίας «ομάδας», που λειτουργεί με όρους ψυχολογίας της μάζας, και αντιμετωπίζει τα παιδιά ως «κουκλάκια» για την ικανοποίηση αρρωστημένων ορέξεων, πλέον θα έχει και προεκτάσεις ποινικής αξιολόγησης, ακόμη και κακουργηματικού χαρακτήρα, σε βάρος όσων στοχοποιούν με δόλο δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς, επιδιώκοντας να ενοχοποιήσουν για την ύπαρξη Παραδικαστικού Κυκλώματος, ακριβώς επειδή πέραν της Αλήθειας των παιδιών τους μισούν και την Αλήθεια που αναδύεται από την ίδια τη δικογραφία που οι «ανώνυμοι» εκείνοι υποκίνησαν και κατασκεύασαν.

Στις ευαίσθητες περιπτώσεις ειδικά των σεξουαλικά κακοποιημένων παιδιών, και ιδίως αυτές της ασέλγειας, όπου τα αντικειμενικά στοιχεία είναι τα μάτια, το βλέμμα, η φωνή, η άφωνη μαρτυρία τους, οι αρμόδιοι επιστήμονες, είτε ψυχολόγοι, είτε παιδοψυχίατροι, καλούνται να εκφράσουν την επιστημονική τους άποψη, αρκεί αυτή να βασίζεται στην ενδόμυχη πεποίθησή τους.

Πολλές φορές υπάρχει διαφοροποίηση μεταξύ Εισαγγελέων, Δικαστών, Δικαστικών Συμβουλίων και Δικαστηρίων, καθώς και επιστημονική διαφωνία μεταξύ εκείνων που πιστεύουν την Αλήθεια των Παιδιών κι εκείνων που σχεδόν πάντοτε γνωματεύουν υπέρ των καταγγελλόμενων ως παιδόφιλων.

Η δικαστική αλήθεια δεν είναι πάντοτε η βιωματική Αλήθεια των Θυμάτων, όπως έχει αποδειχθεί πολλές φορές πρόσφατα, σε υποθέσεις που έχουν απασχολήσει δυστυχώς τη Δημοσιότητα.

Δυστυχώς, στο ζοφερό αυτό περιβάλλον, της άκριτης και διαρκούς αμφισβήτησης των παιδιών και των βιωμάτων τους, κι ενόσω εκκρεμούν πολύ σοβαρές κατηγορίες, εναντίον πολλών εκ των συμπραττόντων με συνεκτικούς ιστούς απόλυτης κάλυψης και συγκάλυψης, επιδιώχθηκε η κινητοποίηση της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., για την διερεύνηση κακουργηματικών πράξεων, χωρίς φυσικά τα ανάλογα ευρήματα.

Μετά από πολύμηνη έρευνα, ο αρμόδιος Εισαγγελέας, αρχειοθέτησε όλες τις κακουργηματικές κατηγορίες, που κατασκευάστηκαν προφανώς κατόπιν παραπλάνησης της αρμόδιας εποπτεύουσας Εισαγγελέως, με την οποία εμπλεκόμενο πρόσωπο επεδίωξε ακρόαση, αποκρύπτοντας προφανώς το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον του.

Λόγω της σθεναρής αντίστασης Έντιμων Δικαστικών και Εισαγγελικών Λειτουργών, στο μειοψηφικό κίνημα του αντίστροφου MeToo, ώστε άκριτα να θεωρηθούν εκ προοιμίου ψευδείς και υποβολιμαίες όλες οι καταγγελίες σε βάρος παιδόφιλων και παιδεραστών, με την σοβαρή συνέπεια τα κακοποιημένα παιδιά να μην μπορούν να εξεταστούν, χωρίς να δώσει την συναίνεσή του ο φερόμενος ως κακοποιητής γονέας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, λόγω και της τεκμηριωμένης καθυστέρησης και αβελτηρίας ενίοτε των Αρχών να εξετάσουν ακόμη και βιασμένα κυριολεκτικά παιδάκια, η εν λόγω Ομάδα, δυστυχώς υποβοηθούμενη ακόμη και από εν ενεργεία αστυνομικά όργανα, στοχοποίησε συγκεκριμένους Δικαστικούς και Εισαγγελικούς Λειτουργούς, για να φιμώσει κάθε αντίθετη φωνή και να εκβιάσει την δικαστική κρίση για τα πεπραγμένα τους.

Στο πλαίσιο αυτό, συγκεκριμένοι Δημοσιογράφοι, παραβιάζοντας κάθε έννοια τεκμηρίου αθωότητας, κάθε έννοια Δεοντολογίας, κάθε έννοια ευαίσθητου προσωπικού δεδομένου, ακόμη και του εσώτερου πυρήνα της ιδιωτικής ζωής, αποφάσισαν, εκμεταλλευόμενοι το Όπλο της Δολοφονίας Προσωπικοτήτων, να συνθλίψουν τις Ζωές Ανθρώπων, Παιδιών, Γυναικών, Θυμάτων, όπως εκείνη η φωνή που ακούγεται σε μία δικογραφία με κατηγορούμενο έναν φερόμενο παιδόφιλο: «Όταν δεις την μητέρα σου, θα πάρεις ένα μαχαίρι για να την σφάξεις».

Όπως εκείνη η «φωνή» του Ανώτατου Δικαστή που «ακούγεται» να έχει ονειρώξεις με ανήλικα συγγενικά του πρόσωπα και να ακούει φωνές ότι βιάζει και βιάζεται, όταν δεν βιάζει προφανώς την ίδια τη Δικαιοσύνη, που τον διατηρεί ακόμη στο Σώμα της. Όπως εκείνη η φωνή του Αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., που κατηγορεί συλλήβδην Εισαγγελικούς και Δικαστικούς Λειτουργούς, επειδή δήθεν συμμετέχουν και συγκαλύπτουν το φαινόμενο της Γονεϊκής Αποξένωσης, εμπλέκοντας δυστυχώς ακόμη και την κα Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Άκριτα...Εμμονικά...Στοχοποιημένα...με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Η Αξιωματικός-Ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ., αποφασισμένη να προστατεύσει την Τιμή και την Υπόληψή της, χωρίς να πτοηθεί από απειλές για υπηρεσιακή και φυσική εξόντωση, θα εξαντλήσει κάθε Νόμιμο Ένδικο Μέσο, προκειμένου όχι μόνο να λάμψει η Αλήθεια, αλλά και το Σκότος και ο Σκοταδισμός να μην καταστούν μία Ανώμαλη Κανονικότητα. Για να μπορούν τα παιδιά, τα θύματα, οι γονείς, χωρίς έμφυλα στερεότυπα, να απευθύνονται σε ειδικούς και στα Δικαστήρια, ώστε με ενσυναίσθηση, ευαισθησία και σεβασμό απέναντι στη Δικαιοσύνη, η Αλήθεια να γίνει Βίωμα Δικαστικής Ανεξαρτησίας και ουχί Εργαλείο στα χέρια αδίστακτων Ενεργών ψευδο-θυμάτων, τα οποία εάν όντως είχαν με σκοπιμότητα αδικηθεί δεν θα επέλεγαν τα ίδια με Δόλο να αδικήσουν.

Για λογαριασμό της Αξιωματικού - Ψυχολόγου της ΕΛ.ΑΣ»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή