«Δεν έχει παραβιάσει κανέναν περιοριστικό όρο ο Απόστολος Λύτρας»: Τι απαντά ο δικηγόρος του

Γιατί κατέθεσε μήνυση η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα και τι σχολίασε ο δικηγόρος του ποινοκολόγου
«Δεν έχει παραβιάσει κανέναν περιοριστικό όρο ο Απόστολος Λύτρας»: Τι απαντά ο δικηγόρος του
INTIME.
2'

«Δεν έχει παραβιάσει κανέναν περιοριστικό όρο ο Απόστολος Λύτρας», όπως ανέφερε ο δικηγόρος του, Πέτρος Πανταζής.

Αναφερόμενος στη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η σύζυγός του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, ο δικηγόρος του Απόστολου Λύτρα υποστήριξε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ότι «δεν είχε κανέναν λόγο να πατήσει το panic button εκείνη».

Για το αν τελικά ο ποινικολόγος αναζητείται μετά τη μήνυση, ο κ. Πανταζής σημείωσε: «Αν πράγματι αναζητείται ο κ. Λύτρας δεν το γνωρίζω. Μίλησα μαζί του και δεν γνωρίζει κάτι».

«Θέλω να το τονίσω, δεν υπάρχει κανένα απειλητικό μήνυμα και καμία απειλή. Δεν θα το έκανε ποτέ αυτό ο κύριος Λύτρας» δήλωσε νωρίτερα ο συνήγορος του γνωστού ποινικολόγου, Πέτρος Πανταζής, μιλώντας στο «Action 24».

«Μίλησα μαζί του και μου είπε ο άνθρωπος ότι ξύπνησε και είδε αυτό τον χαμό που έχει γίνει. Δεν έχει καταλάβει τι έχει γίνει» πρόσθεσε ο κ. Πανταζής.

Ο κ. Πανταζής, πάντως, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ανέφερε: «Μετά από συνεννόηση πήγαν η κόρη του και η πρώην σύζυγός του στο σπίτι του ποινικολόγου». Κι αυτό γιατί, όπως είπε, ο Απόστολος Λύτρας έχει μετακομίσει, τηρώντας τους περιοριστικούς όρους, και χρειαζόταν τα ρούχα του.

Γιατί κατέθεσε μήνυση η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατατέθηκε μήνυση για παραβίαση των περιοριστικών όρων τόσο αυτού της υποχρεωτικής μετοίκησης γιατί δεν έχει παραδώσει ως όφειλε τα κλειδιά, όσο και του όρου της απαγόρευσής της συναναστροφής καθώς φέρεται να έστειλε μηνύματα που θεωρούνται απειλητικά. Πλέον, μόλις οι μηνύσεις διαβιβαστούν στην ανακρίτρια εκείνη θα αποφασίσει εάν θα διατάξει την αντικατάσταση των περιοριστικών όρων με προσωρινή κράτηση για τον δικηγόρο.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, Τρίτη (18/6) η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, Σοφία Πολυζωγοπούλου πάτησε το panic button στο κινητό της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα με το ένα από τα παιδιά τους μπήκαν στο σπίτι. Όταν τους αντιλήφθηκε η Σοφία Πολυζωγοπούλου τρομοκρατήθηκε, πάτησε το panic button και λιποθύμησε.

Αμέσως κατέφτασαν περιπολικά και ΕΚΑΒ και όλοι μαζί μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Γέρακα. Τότε, η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα κατέθεσε μήνυση στην πρώην σύζυγο του ποινικολόγου, αλλά και στον ίδιο.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου, έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για αυτόφωρο, εξέλιξη που σημαίνει ότι ο ποινικολόγος αναζητείται για να συλληφθεί, ενώ η πρώην σύζυγός του αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή