Ανδρέας Πάτσης: Αίτημα διαπραγμάτευσης από τον πρώην βουλευτή – Σε τροχιά ποινικού συμβιβασμού

Σε συμβιβασμό οδηγείται η υπόθεση του Ανδρέα Πάτση που δικαζόταν ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την υπόθεση των πόθεν έσχες του.

Ανδρέας Πάτσης: Αίτημα διαπραγμάτευσης από τον πρώην βουλευτή – Σε τροχιά ποινικού συμβιβασμού
EUROKINISSI.
1'

Η υπόθεση του Ανδρέα Πάτση είναι σε τροχιά ποινικού συμβιβασμού. Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, που βαρύνεται με τα αδικήματα της ανακριβούς και ελλιπούς δήλωσης περιουσιακής κατάστασης κατ’ εξακολούθηση καθώς και της συμμετοχής σε εταιρείες με έδρα την αλλοδαπή αυτοπροσώπως, κατ’ εξακολούθηση, έκανε αίτημα ποινικής διαπραγμάτευσης.

«Είναι αρχικώς δεκτική συμβιβασμού αλλά για περαιτέρω διαπραγμάτευση θα ζητήσω νέα διακοπή για 1/10 για να συνταχθεί πρακτικού συμβιβασμού» ανέφερε ο εισαγγελέας της έδρας με το δικαστήριο να συναινεί στην έναρξη διαδικασίας διαπραγμάτευσης με τη διαδικασία να αναμένεται να ολοκληρωθεί την ορισμένη ημέρα.

Θα συνταχθεί πρακτικό διαπραγμάτευσης από τον εισαγγελέα και το δικαστήριο θα αποφασίσει αν θα επικυρώσει την συμφωνία και σε καμία περίπτωση η δικαστική απόφασης δεν μπορεί να επιβάλλει ποινή μεγαλύτερη από τη συμφωνηθείσα. Αν η διαπραγμάτευση δεν γίνει δεκτή η δίκη θα διεξαχθεί κανονικά.

Σημειώνεται ότι στο εδώλιο βρίσκονται μαζί του η σύζυγός του, Βασιλική Παπαλουκά και η πρώην σύζυγός του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή