Τι υποστήριξαν στις απολογίες τους τα αδέλφια της Κυψέλης

Όλα όσα είπαν στην απολογία τους τα δύο αδέρφια που υποστηρίζουν πως έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης σε νεαρή ηλικία από τον ξάδερφό τους

Τι υποστήριξαν στις απολογίες τους τα αδέλφια της Κυψέλης
2'

Την τραυματική εμπειρία που είχαν με τον 28 εξάδελφό τους περιέγραψαν στις απολογίες τους τα δυο αδέλφια που οδηγήθηκαν στη φυλακή για τη δολοφονική επίθεση στην Κυψέλη.

«Σε ηλικία 3-4 ετών με προσέγγιζε με βιντεοπαιχνίδια και μου έλεγε πρώτα θα κάνουμε κάτι μεταξύ μας και μετά θα με άφηνε να παίξω με αυτά, τα οποία τότε οι γονείς μας δεν είχαν την οικονομική ευχέρεια να μας παρέχουν» είπε ο 17χρονος στην ανακρίτρια.

Απαντώντας στο πως οδηγήθηκαν τελικά στη δολοφονία, φέρεται να είπε: «Στη συνάντηση εμείς τον ρωτούσαμε, γιατί μας προξένησε αυτό το κακό, και εκείνος αποκρίθηκε μιλώντας μας ειρωνικά και απειλητικά. Στο τέλος μας απευθύνθηκε λέγοντας μας, ότι θα πρέπει να το θυμόμαστε σαν μια ωραία ανάμνηση και ότι ήταν μια ενδιαφέρουσα σεξουαλική εμπειρία μαζί του. Τότε, με τη συμπεριφορά του το θύμα μας προκάλεσε αναφερόμενος σε σχέση με την σεξουαλική κακοποίηση που είχαμε υποστεί από εκείνον στο παρελθόν και αρχίσαμε να ξαναζούμε στο μυαλό μας τα όσα μας είχαν συμβεί και τότε νιώσαμε ασυγκράτητο θυμό, οργή και αγανάκτηση. Γι’ αυτό εκείνη τη χρονική στιγμή θόλωσα, έβγαλα το μαχαίρι και του κατάφερα μαχαιριά στο σώμα του».

Όπως εξήγησε, κατά τη διάρκεια της πάλης του με τον 28χρονο, ο αδερφός του βλέποντας τον σε αδυναμία απέναντι του, «σε σημείο που τελικά απειλήθηκε η δική μου ζωή, όντας μεγαλύτερος ο θανών, έβγαλε το μαχαίρι και ο αδερφός μου και τον μαχαίρωσε».

Ο 19χρονος με τη σειρά φέρεται να αποκάλυψε πως ο 28χρονος τον υποχρέωσε να δει την κακοποίηση του αδελφού του.

«Το γεγονός που με τραυμάτισε περισσότερο απ’ όλα ήταν η στιγμή που υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας σε σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε ο αδερφός μου, ενώ εμένα με είχε βάλει να παρακολουθώ μήπως έρθει κανένας» ανέφερε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή