Κασιδιάρης: Νέα αίτηση αποφυλάκισης - Προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Στο αίτημα Κασιδιάρη έχει υποβληθεί εισαγγελική πρόταση με την οποία απορρίπτεται η απόλυση του με όρους, με το σκεπτικό ότι εκκρεμεί το δευτεροβάθμιο δικαστήριο

Κασιδιάρης: Νέα αίτηση αποφυλάκισης - Προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
1'

Στην υποβολή νέας αίτησης αποφυλάκισης ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας προχώρησε ο Ηλίας Κασιδιάρης, λέγοντας πως έχει εκτίσει το σύνολο της ποινής για την καταδίκη του στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Η συνήγορος του Ηλία Κασιδιάρη, Βάσω Πανταζή κατά την έξοδο της από το Εφετείο ανέφερε: «Έχουμε έναν πρωτόδικα καταδικασμένο που έχει ολοκληρώσει την ποινή του εδώ και εννέα μήνες και δεν αποφυλακίζεται. Αναμένεται η απόφαση συμβουλίου, αλλά έχει γίνει και προσφυγή στο ευρωπαϊκό δικαστήριο γιατί δεν αποδέχονται το τεκμήριο αθωότητας» υποστήριξε η συνήγορος.

Στο αίτημα Κασιδιάρη έχει υποβληθεί εισαγγελική πρόταση με την οποία απορρίπτεται η απόλυση του με όρους, με το σκεπτικό ότι εκκρεμεί το δευτεροβάθμιο δικαστήριο. Μάλιστα, σε βάρος αυτής της εισαγγελικής εισήγησης ο κ. Κασιδιάρης έχει στραφεί στα ευρωπαϊκά δικαιοδοτικά όργανα, υποστηρίζοντας πως προσβάλλεται το τεκμήριο αθωότητας του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή