Μητρόπολη Πειραιώς κατά Eurovision: Προετοιμασία για έναν κόσμο υποδουλωμένο στο χρήμα

Σκληρή γλώσσα για το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 
Μητρόπολη Πειραιώς κατά Eurovision: Προετοιμασία για έναν κόσμο υποδουλωμένο στο χρήμα
Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ
2'

Μύδρους εξαπέλυσε η Μητρόπολη Πειραιώς για την Eurovision.

Σε μια μακροσκελή ανακοίνωση του Γραφείου Αιρέσεων και Παραθρησκειών της Μητρόπολης κατηγορεί το θεσμό της Eurovision για απώτερους σκοπούς, ενώ υποστηρίζει επίσης ότι ο διαγωνισμός τραγουδιού προετοιμάζει το έδαφος για έναν παγκόσμιο ηγέτη και για μοντέλα... Σοβιετίας.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του του Γραφείο Αιρέσεων και Παραθρησκειών της Μητρόπολης Πειραιώς αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Ιδού λοιπόν ποιοι είναι οι βαθύτεροι και ανομολόγητοι στόχοι σε πανηγύρια τύπου «Eurovision»! Οι σχεδιαστές της Νέας Εποχής επιδιώκουν να δημιουργήσουν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την ανάδειξη μιάς παγκόσμιας κυβερνήσεως με ένα παγκόσμιο ηγέτη, ενός πλανητάρχη που θα λύσει όλα τα προβλήματα της ανθρωπότητος. Γιά νά επιτύχουν αυτό τόν στόχο δέν θέλουν κοινωνία ρωμαλέα μέ κοινωνική συνοχή, κοινωνία που θα διαπνέεται από τις ηθικές αρχές και αξίες του ευαγγελίου και από την αγάπη προς την πατρίδα. Δέν θέλουν ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες, αλλά άβουλα όντα, ανθρώπους ρομπότ, απογυμνωμένους από κάθε έννοια αρετής, ανδρείας και ηρωϊσμού, ανθρώπους που θα εκτελούν πειθήνια και χωρίς αντιρρήσεις τις εντολές, που θα δέχονται άνωθεν.

Θέλουν να διαμορφώσουν μια κοινωνία ανθρώπων υποδουλωμένων στο χρήμα, στις ηδονές, στα ναρκωτικά και σε κάθε είδους σεξουαλική διαστροφή, όπως η ομοφυλοφιλία. Και αυτό το κάνουν διότι γνωρίζουν πολύ καλά, ότι άνθρωποι χωρίς ρίζες, χωρίς αξίες και ιδανικά, χωρίς ηθική προσωπικότητα και ηθικές αντιστάσεις απέναντι στό πολύμορφο κακό, στη διαφθορά και στη διαστροφή είναι ένα άμορφο υλικό, μια μάζα εύκολα χειραγωγήσιμη. Δεν είναι άλλωστε χωρίς σημασία οι κυκλοφορούσες «ντιρεκτίβες» κύκλων της «Νέας Τάξεως Πραγμάτων», ότι το νέο ανελεύθερο μοντέλο της κοινωνίας θα είναι αυτό της πάλαι ποτέ Σοβιετίας και της σημερινής Κίνας!

Κλείνουμε, εκφράζοντας την ανησυχία μας για τα όσα τραγικά συμβαίνουν στην σύγχρονη κοινωνία και περισσότερο στην ελληνική. Με βάση τα δεδομένα που έχουμε σήμερα μπορούμε να συμπεράνουμε σχεδόν με βεβαιότητα, ότι η πλήρης κατάρρευση του δυτικού κόσμου είναι ζήτημα χρόνου και είναι ενδεχόμενο να συμπαρασύρει και εμάς, αφού «ανήκουμε στη Δύση», αν δεν μετανοήσουμε και δεν αντισταθούμε με κάθε νόμιμο μέσον στα άνομα σχέδια των σκοτεινών δυνάμεων της αποστασίας»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή