11 χρόνια η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» δίπλα σε κάθε άστεγο

11 χρόνια αδιάκοπης προσφοράς από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», εργαζόμενοι και εθελοντές βρίσκονται δίπλα στην ανάγκη και το θέλω των αστέγων

11 χρόνια η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» δίπλα σε κάθε άστεγο
«ΑΠΟΣΤΟΛΗ»
1'

Σε ακραία καιρικά φαινόμενα, καθ' όλη την διάρκεια του έτους, σε περιόδους ψύχους ή καύσωνα, κλιμάκιο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, πραγματοποιεί επιτόπιες παρεμβάσεις, τις βραδινές ώρες και όχι μόνο, προσεγγίζοντας αστέγους στους δρόμους της Αθήνας (street work) για να μοιράσουν δέματα αγάπης.

11 χρόνια αδιάκοπης προσφοράς από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», εργαζόμενοι και
εθελοντές βρίσκονται δίπλα στην ανάγκη και το θέλω των αστέγων, όπου θα συναντήσουν θα συνομιλήσουν μαζί τους, θ’ ακούσουν τα παράπονα τους, τις ελλείψεις τους, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης.

Οι άνθρωποι που περιμένουν κάθε φορά τη βοήθεια της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», είναι
τοξικομανείς, αποφυλακισμένοι, άποροι, καρκινοπαθείς, που περιφέρονται στους
δρόμους, στις πλατείες και στις στοές, χωρίς η ζωή τους να περιλαμβάνει σπίτι, εργασία και οικογένεια, αλλά μοναξιά, πείνα, απελπισία και απόγνωση.

Τα δέματα τροφίμων περιλαμβάνουν στερεά τροφή, γλυκίσματα, νερό και χυμούς
φρούτων, ενίοτε όμως η ανθρωπιστική βοήθεια συνοδεύεται από κλινοσκεπάσματα, ρουχισμό, υποδήματα και είδη ατομικής υγιεινής και φροντίδας, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, τις περιστάσεις και τα αιτήματα όσων έχουν ανάγκη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή