Μητροπολίτης Πατρών για έμφυλες ταυτότητες: Ο Κολοκοτρώνης θα έκλαιγε για την κατάντια της Ελλάδας!

Στο... πυρ το εξώτερον έστειλε ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος τη θεματική εβδομάδα για τις έμφυλες ταυτότητες κάνοντας αναφορές στο Θεόδωρο Κολοκοτρώνη- Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι «πρωτοβουλίες» του υπουργείου Παιδείας για τις ενότητες σεξουαλικού προσανατολισμού που ετοιμάζονται στα ελληνικά σχολεία.
Μητροπολίτης Πατρών για έμφυλες ταυτότητες: Ο Κολοκοτρώνης θα έκλαιγε για την κατάντια της Ελλάδας!
1'

Μιλώντας από τον άμβωνα του Αγίου Ανδρέα κατά τη διάρκεια του μνημόσυνου που τέλεσε για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, είπε ότι ο γέρος του Μοριά θα έκλαιγε για την κατάντια της Ελλάδας.

Σύμφωνα με ανακοινωθέν της Μητρόπολης Πατρών, ο οικείος ιεράρχης διερωτήθηκε για τις έμφυλες ταυτότητες:

«Τι θα έλεγε ο αοίδιμος Θεόδωρος ο Κολοκοτρώνης για τις προσπάθειες να επιβληθεί ήθος αλλοιωμένο στην Εκπαίδευση και για την θεματική εβδομάδα που περιλαμβάνει και τις έμφυλες ταυτότητες.

kolokotronis

Ένα δηλαδή, θεματικό άξονα ο οποίος αποδομεί την φυλετική ταυτότητα των παιδιών, με βάση την οποία θα στηριχτεί η δημιουργία της οικογένειας και η προκοπή της κοινωνίας. Δεν θα καταλάβαινε ο ευφυέστατος απελευθερωτής της Ελλάδος, τι είναι το «κοινωνικό φύλο», και τόσα άλλα...καινοφανή εφευρήματα... Και θα συλλογιόταν με θλίψη βαθειά, «γιατί δεν μιλάνε οι πατεράδες και οι μανάδες και οι γραμματιζούμενοι; Τότε εμείς ξεσηκωθήκαμε χωρίς να ξέρουμε γράμματα. Τώρα αυτοί που σπούδασαν σε τόσα σχολεία και πανεπιστήμια γιατί δεν συλλογιώνται υπεύθυνα και σωστά, άρα ελεύθερα»;

Και θα προσευχόταν πάλι δακρυσμένος ο Γέρος:

«Κάθομαι και κλαίω για την Ελλάδα. Παναγία μου, βοήθησε και αυτή τη φορά τους Έλληνες».

Διαβάστε εδώ τις αντιδράσεις της Εκκλησίας

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή