Προσλήψεις στην Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου: Μέχρι σήμερα οι αιτήσεις

Προσλήψεις- Όλες οι ειδήσεις: Η Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου ανακοινώνει την πρόσληψη διδακτικού προσωπικού με ωριαία αποζημίωση για κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του.

Σχολή Αστυφυλάκων
Δείτε αναλυτικά τις θέσεις
1'

Οι ενδιαφερόμενοι θα διδάξουν στους εκπαιδευόμενους Ειδικούς Φρουρούς – οι οποίοι αποτελούν μέρος του διαγωνισμού 2019 – κατά την εκπαιδευτική περίοδο 2021-2022, με διάρκεια θεωρητικής εκπαίδευσης σαράντα πέντε ημέρες.

Δείτε αναλυτικά στους πίνακες:

Η υποβολή των αιτήσεων με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη θα γίνεται μέχρι την 14:30 ώρα 18 Οκτωβρίου 2021 , προσωπικά από τους 16υποψηφίους ή από εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους τους στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου.

Επίσης, είναι δυνατή η υποβολή των αιτήσεων και ταχυδρομικά (συστημένα, με ευκρινή τη σφραγίδα ταχυδρομείου) στην ανωτέρω διεύθυνση. Για το εμπρόθεσμο της αποστολής της αίτησης λαμβάνεται υπ’ όψιν η ημερομηνία σφραγίδας του ταχυδρομείου ή η ημερομηνία συνοδευτικού δελτίου μεταφοράς για αποστολή με ταχυμεταφορά (courier).

Λοιπές πληροφορίες και λεπτομέρειες παρέχονται από το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου /Γραφείο Σπουδών και Δημ. Σχέσεων στα τηλέφωνα 2553026681-82-83-84 (εσωτερικό 9460).

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Ο «γρίφος» με τους θανάτους της πανδημίας - Τι συμβαίνει με τα ποσοστά εμβολιασμού

Βίντεο-ντοκουμέντο από το σοκαριστικό ατύχημα στα Γιαννιτσά - Το μοιραίο άλμα και η πρόσκρουση

The Voice: Η 22χρονη που «τρέλανε» τους coaches (video)

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα