ΔΕΔΔΗΕ: 152 μόνιμες προσλήψεις – Πότε λήγουν οι αιτήσεις

Στην διαδικασία πρόσληψης μόνιμου προσωπικού προχωρά ο ΔΕΔΔΗΕ
1'

Σε μόνιμες προσλήψεις συνολικά 152 μηχανικών και τεχνιτών μέσω δύο προκηρύξεων, προχωρά ο ΔΕΔΔΗΕ. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων έχει οριστεί ως η 16η Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο της εταιρικής αναδιοργάνωσης, που στοχεύει στην ενίσχυση του προσωπικού με ειδικότητες ποικίλων κατηγοριών, ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε την πρόσληψη 55 ατόμων.

Συγκεκριμένα, οι 55 θέσεις αφορούν συμβάσεις αορίστου χρόνου (ΣΑΧ) και καλύπτουν τόσο την Πανεπιστημιακή (1 θέση) όσο και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (54 θέσεις), με τις προσλήψεις να γίνονται σε υπηρεσιακές μονάδες του ΔΕΔΔΗΕ σε ολόκληρη τη χώρα.

Παράλληλα, ο ΔΕΔΔΗΕ προχωρά με δεύτερη προκήρυξη στην πρόσληψη 97 εργαζομένων με συμβάσεις αορίστου χρόνου (ΣΑΧ), καλύπτοντας θέσεις Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις υπηρεσιακές μονάδες του ανά την επικράτεια.

Αναλυτικότερα, στην κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης προβλέπονται 5 θέσεις, στην Τεχνολογική Εκπαίδευση 11 θέσεις, ενώ για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση διατίθενται 81 θέσεις.

Η προθεσμία για την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών λήγει την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024, στις 14:00, με την εμπρόθεσμη υποβολή να κρίνεται από την ημερομηνία ηλεκτρονικής καταχώρισης.