Ευχές αντάλλαξαν Αβραμόπουλος και Νταβούτογλου

Τηλεφωνική συνομιλία σε καλό κλίμα είχε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου.

Ευχές αντάλλαξαν Αβραμόπουλος και Νταβούτογλου
1'

Η συνομιλία ανάμεσα στους δύο υπουργούς ήταν φιλική και η ανταλλαγή ευχών συνοδεύθηκε από αμοιβαία μηνύματα φιλίας, καλής γειτονίας και καλών σχέσεων, ανάμεσα στις δύο χώρες.

Επίσης, επαναβεβαιώθηκε η ανταλλαγή επισκέψεων, σε σύντομο χρονικό διάστημα, σε συνέχεια της προ δύο εβδομάδων πρόσκλησης του Τούρκου υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Γιλμάζ προς τον κ. Αβραμόπουλο, να επισκεφθεί την Τουρκία.

Ο κ. Αβραμόπουλος παρακάλεσε τον κ. Νταβούτογλου να διαβιβάσει ευχές για αποκατάσταση της υγείας του πρωθυπουργού της Τουρκίας και προσωπικού του φίλου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Αχμέτ Νταβούτογλου πραγματοποίησε επίσκεψη στο συνοριακό φυλάκιο Καστανιών, όπου επί της μεθορίου αντάλλαξε ευχές για το νέο έτος με Έλληνες αξιωματικούς και οπλίτες του φυλακίου. Στην ίδια περιοχή είχε βρεθεί προ δύο εβδομάδων και ο Έλληνας Υπουργός Εθνικής Άμυνας και είχε ανταλλάξει ευχές και επιδώσει συμβολικά δώρα σε Τούρκους αξιωματικούς και οπλίτες.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή