Ένοπλες Δυνάμεις: Κόβουν την ανάσα οι κοινές ασκήσεις Ελλάδας - Αραβικών Εμιράτων (pics+vid)

Άριστη συνεργασία – Υψηλότατο επίπεδο εκπαίδευσης.

Ένοπλες Δυνάμεις: Κόβουν την ανάσα οι κοινές ασκήσεις Ελλάδας - Αραβικών Εμιράτων (pics+vid)
1'

Συγκλονιστικές εικόνες δίνει στο φως της δημοσιότητας το ΓΕΕΘΑ, από την συνεκπαίδευση Μονάδων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με προσωπικό και μέσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ).

Κατά τη διάρκεια της συνεκπαίδευσης έχουν πραγματοποιηθεί στην θαλάσσια περιοχή του Νοτιοανατολικού Αιγαίου και της Κρήτης τεχνικά και τακτικά αντικείμενα με ακόμη μεγαλύτερο βαθμό πολυπλοκότητας και δυσκολίας σε σχέση με το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Στις ασκήσεις συμμετείχαν μεταξύ άλλων αεροσκάφη από αριθμό Μοιρών της Πολεμικής Αεροπορίας από όλη την Ελλάδα και Μονάδες επιφανείας του Πολεμικού Ναυτικού.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τα μέλη της αποστολής των Εμιράτων είναι εντυπωσιασμένα από το επίπεδο των Ελλήνων χειριστών, τις γνώσεις και την άψογη συνεργασία μαζί τους.

Εντυπωσιακό βίντεο από τις στρατιωτικές ασκήσεις Ελλάδας-ΗΑΕ:

Εικόνες από τις ασκήσεις των Ενόπλων Δυνάμεων Ελλάδας και ΗΑΕ:

Στην αεροπορική βάση της 115 Πτέρυγας Μάχης στη Σούδα βρίσκονται εννέα μαχητικά από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα εκ των όποιων τέσσερα F-16 Blk 60, ένα C-130, τρία C-17 και ένα Α332.

Την περασμένη Δευτέρα (21.09), ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος υποδέχτηκε στην 115 Πτέρυγα Μάχης (ΠΜ) στην Αεροπορική Βάση της Σούδας, τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), Lieutenant General Hamad Mohammed Thani Al Rumaithi.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Πολεμική Αεροπορία: Η αγορά του… αιώνα! Μετά τα Rafale η Ελλάδα παίρνει και F-35

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή