Προκλητικός Σοϊλού: Βαρβαρότητες της Ελλάδας - «Πέταξαν στη θάλασσα τρεις μετανάστες»

Για βαρβαρότητες της Ελλάδας στο Αιγαίο κάνει λόγο ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού
«Η ελληνική ακτοφυλακή πέταξε στη θάλασσα 3 μετανάστες»
Twitter
1'

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδα, προχώρησε ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού, ο οποίος έπαιξε για ακόμα μια φορά το «χαρτί» της προπαγάνδας του μεταναστευτικού στο Αιγαίο.

Με προκλητικό ύφος μέσω των social media ο Τούρκος υπουργός κατηγόρησε την Ελλάδα για τον θάνατο τριών μεταναστών στην περιοχή Τσεσμέ της Σμύρνης. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο Twitter: «Βαρβαρότητα, δολοφονία, η ελληνική ακτοφυλακή πέταξε στη θάλασσα 3 μετανάστες στα ανοιχτά του Τσεσμέ Καρααντά, 2 από αυτούς διασώθηκαν, 1 πέθανε. Η Ευρωπαϊκή Ένωση, η απόστολος της ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μπορεί να κοιμηθεί. Η δολοφόνος Frontex πρέπει να λογοδοτήσει».

Παράλληλα με τα αισχρά ψεύδη που εξαπολύει κατά της Ελλάδας ο Σουλεϊμάν Σοϊλού, ανήρτησε και αντίστοιχο βίντεο με τους διασωθέντες μετανάστες, οι οποίοι αναφέρουν ότι Έλληνες της ακτοφυλακής τους πέταξαν στη θάλασσα.

Ο μετανάστης, ο οποίος ανέφερε ότι ο συγγενής του πνίγηκε, δήλωσε ότι έφτασε στο νησί κολυμπώντας με τον άλλον που ήταν μαζί του και ότι σκάφη της Τουρκικής Ακτοφυλακής τους περισυνέλλεξαν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.