Φρέντι Μπελέρης: Ορκίζεται ευρωβουλευτής - Του έδωσαν άδεια για να πάει στο Στρασβούργο

Ο Φρέντι Μπελέρης θα βρεθεί στο Στρασβούργο προκειμένου να αναλάβει τα καθήκοντά του ως ευρωβουλευτής

Φρέντι Μπελέρης: Ορκίζεται ευρωβουλευτής - Του έδωσαν άδεια για να πάει στο Στρασβούργο
1'

Έγινε δεκτό τελικά το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη για πενθήμερη άδεια, το οποίο είχε υποβάλει στη Διεύθυνση των αλβανικών φυλάκων.

Έτσι, μετά από έντονες πιέσεις που ασκήθηκαν στις αλβανικές Αρχές, ο ευρωβουλευτής τελικά θα ταξιδέψει για το Στρασβούργο, μέσω Αθήνας, τη Δευτέρα 15 Ιουλίου προκειμένου να αναλάβει τα καθήκοντα του ως Ευρωβουλευτής κατά την εναρκτήρια ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και να συμμετάσχει στις ψηφοφορίες ανάδειξης Προέδρων του ΕΚ και της Κομισιόν.

Μάλιστα, ο εκλεγμένος ευρωβουλευτής της ΝΔ, Φρέντι Μπελέρης συμμετείχε στην πρώτη συνάντηση των Ελλήνων Ευρωβουλευτών που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στις Βρυξέλλες.

Για να καταστεί δυνατή η ολιγόλεπτη συμμετοχή του μέσω zoom, χρειάστηκε για ακόμη μια φορά, η υποβολή ειδικού αιτήματος στη Διεύθυνση των φυλακών Φίερι, όπου και κρατείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά Μπελέρη έχει καταθέσει επίσημο αίτημα για πενθήμερη άδεια, προκειμένου ο ίδιος να μπορέσει να ορκιστεί στην ολομέλεια του Στρασβούργου στις 16 Ιουλίου. Επισημαίνεται ότι η Ελλάδα διαθέτει συνολικά 21 Ευρωβουλευτές εκ των συνολικά 720 θέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή